WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

4 tipy, jak vytvořit originální svatební fotoknihu

Svatba je výjimečná událost a většina z nás ji zažije jen jedenkrát za život. Je proto logické, že si na tyto chvíle chceme uchovat vzpomínky na celý život. Skvělým způsobem je fotokniha, která nejenže šetří spoustu místa, a ještě si ji můžete vytvořit přesně podle sebe. Máme pro vás celkem 4 tipy, jak vytvořit originální fotoknihu.

1. Začněte už u desek

U fotoknihy jste to vy, kdo rozhoduje o tom, jak bude vypadat. Proto začněte už od desek neboli od obalu. Vyberte pozadí, oživte desky knihy fotografií a klidně přidejte i nápis. Obal knihy je to první, co uvidíte, když knihu vezmete do ruky. Dejte si záležet na každém detailu.

2. Rozhodněte o počtu stránek

Kolik stránek bude vaše svatební kniha mít? Určitě máte mnoho vzpomínek, které si chcete uchovat v paměti po celý život. Je jen na vás, kolik stránek se bude v knize skrývat. Čím více stran, tím více příležitostí pro fotografie a popisky.

3. Nezapomeňte na žádné důležité fotografie

Zatímco přípravy na svatbu často zaberou několik měsíců, svatební den má vždy jen 24 hodin. Uteče tak rychle, že se ani nenadějete. Proto nezapomeňte na všechny důležité fotografie. Můžete je skládat sami podle sebe, nebo využít předdefinované šablony. Můžete dát fotkám rámečky a vybrat jejich tvar i barvu.

4. Přidejte své poznámky

Fotografie sice hovoří i beze slov a k vyprávění příběhů žádná písmena nepotřebují. Nic to ale nemění na tom, že fotoknihu máte ve svých rukou a můžete si klidně ke každé fotce napsat nějakou poznámku. Mnohem lépe si tak zapamatujete i ty nejmenší detaily, které se toho dne staly.

Dárek pro vaše blízké

Fotoknihu můžete vytvořit nejen sami pro sebe, ale i pro někoho, na kom vám záleží. Velkou radost budou mít vaši blízcí i z fotokalendáře, který může být stejně jako kniha poskládaný z vašich svatebních fotografií.

Zdroj foto: AS project / Shutterstock.com