WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Moderní způsob investice do nemovitostí s pravidelně vyplácenými výnosy

Mnozí lidé se domnívají, že investování do nemovitostí je pro ně nedostupnou záležitostí, protože by potřebovali stovky tisíc, ba dokonce miliony korun. Jenže dnes už se dají vložit do nemovitosti i prostředky v mnohem nižších částkách, a to díky nové online platformě Rentier.cz.

Moderní způsob investice do nemovitostí s pravidelně vyplácenými výnosy

Proč investovat do nemovitostí?

V první řadě je určitě na místě zdůraznit, proč vlastně investice do nemovitostí provádět. V době, kdy je ekonomická situace dosti nejistá, jde o velmi bezpečnou formu investování naspořených finančních prostředků. Nemovitosti totiž budou vždy žádané, lidé zkrátka musejí někde bydlet. Je tedy takřka jisté, že se vám v budoucnu vložené finanční prostředky zhodnotí. Neriskujete tak, jako je tomu často v případě jiných investičních příležitostí.

Moderní způsob investice do nemovitostí s pravidelně vyplácenými výnosy

Rentiér činí investice do nemovitostí dostupné pro kohokoliv

Zmíněná online platforma Rentiér je skvělá především v tom, že lze s její pomocí provádět investování do nemovitostí už od nízkých částek, přičemž je zde garantovaný zajímavý výnos. Vše probíhá tak, že si zvolíte konkrétní nemovitost z aktuální nabídky. Provést to lze přes počítač, případně třeba přes chytrý mobilní telefon. U každé nemovitosti ihned vidíte, jaká vás čeká garantovaná renta. Ta je vám pak vyplácena pravidelně každý měsíc na účet, případně ji lze dále investovat. Investice do nemovitosti je tedy jednoduchá, rychlá a výhodná. Navíc se nemusíte vůbec starat o správu zvolené nemovitosti, neřešíte nic s nájemníky, žádné opravy apod., protože správa nemovitostí je přímo záležitostí společnosti, jež platformu Rentier.cz provozuje.

Moderní doba si žádá inovativní přístup. A investování do nemovitosti pomocí zmíněného portálu je rozhodně způsobem, který může oslovit nové zájemce. I ty, u nichž by běžný způsob nákupu nemovitosti nepřicházel do úvahy, ať už z finančních důvodů, případně kvůli jiným překážkám.

Zdroj foto: Rentier.cz, Pixabay.com