WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Garnier Fructis Hair Food se rozrůstá o melounovou řadu

Kompletní vlasová péče v podobě řady Garnier Fructis Hair Food se vyznačuje návykovými vůněmi super ovoce a co víc! doslova překypuje živinami, díky kterým řada splňuje specifické potřeby každého typu vlasů. Nyní se Hair Food rodina rozrostla o další šťavnatou příchuť melounu, určeného pro jemné vlasy bez objemu!

Vedle receptur z až 98 % přírodního původu se Garnier Fructis Hair Food zavazuje k?udržitelné kráse bez testování na zvířatech, k?transparentnosti a ochraně životního prostředí. Hair Food se dále vyznačuje svým veganským složením, balzámy a šampony navíc přichází v?obalech, které jsou 100% recyklovatelné a z 50 % vyrobené zrecyklovatelného plastu, jenž pomáhá snižovat využití zdrojů naší planety.

banán pro VÝŽIVU suchých vlasů

papája pro REGENERACI poškozených vlasů

makadamový oříšek pro UHLAZENÍ suchých a nepoddajných vlasů

aloe vera pro HYDRATACI normálních až suchých vlasů

meloun pro VYPLNĚNÍ jemných vlasů bez objemu

Hair Food a jeho ingredience si oblíbili lidé po celém světě. Vedle banánu, papáji, makadamového ořechu a aloe vera se nyní můžete nechat unést vůní melounu, který je speciálně určen pro jemné vlasy postrádající pocit objemu a vyplnění.

Podlehněte i vy vůni a účinku nové vyplňující melounové řady Hair Food od Garnier Fructis, která je speciálně určena pro potřeby jemných vlasů, jimž navrací objemný vzhled bez zatížení!

1. veganská Hair Food řada určená pro pocit objemnější vlasů Jak se starat o jemné vlasy? Až 60 % žen, které mají jemné vlasy, se potýká s jejich poškozením. Pro tento specifický typ vlasů je důležitá právě účinná péče, která vlasy vyživí, regeneruje a dodá jim objemnější vzhled.

Tato nová řada Hair Food je obohacena o výtažky z melounu a je nabitá živinami tak, aby jemným vlasům poskytla výživu a plnost, po které tolik touží! Kompletní vlasová řada Hair Food, složená z šamponu, balzámu a 3v1 masky, poskytuje až 97 % ovocných složek přírodního původu i pro ty nejnenasytnější vlasy.

Vyplňující Hair Food šampon pro jemné vlasy bez objemu

Fructis představuje svůj nový veganský Hair Food šampon z 96 % přírodního původu: jeho lehká pěna vlasy šetrně umývá a dodává jim objemnější vzhled, bez zatížení! Pro zdravě vypadající, plné vlasy. Jak se používá? Jako obvykle! Vymáčkni, napěň, důkladně opláchni.

Melounový Hair Food balzám

Účinný balzám s?bohatým složením z?97 % přírodního původu okamžitě proniká do vlasů, kde intenzivně působí, hydratuje a po umytí zanechává čisté vlasy, které se snadno rozčesávají.

Melounová Hair Food víceúčelová maska

Maska 3 v?1 se složením z?97 % přírodního původu svou lehkou a krémovou texturou dokáže vyřešit specifické potřeby vlasů. Pro efekt okamžitého lesku, poddajnosti a výživy! Navíc je jen na vás, zda ji použijete jako masku, balzám či bezoplachovou péči.

Objevte nový způsob, jak dodat vašim vlasům objem bez zatížení! Vsaďte na sílu melounu, který ČISTÍ – VYPLŇUJE– NEZATĚŽUJE!

Datum uvedení: leden 2021

Doporučená prodejní cena:

Garnier Fructis Hair Food šampon watermelon: 149,90 Kč
Garnier Fructis Hair Food vlasový balzám watermelon: 149,90 Kč