WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

SAYU – nejlepší dárky od žen pro ženy

Nečekejte na kytici červených karafiátů. Na MDŽ si udělejte radost sama – třeba kouskem elegantního prádla, který vám dodá sebevědomí a během vašich dní i dokonalou ochranu. Od 2. do 8. března si je můžete objednat s poštovným zdarma.

Menstruační kalhotky Sayu vám umožní říct jednou provždy sbohem nepohodlným vložkám i tampónům. Na pohled vypadají jako běžné spodní kalhotky. Můžete si vybrat z několika barev a několika střihů, rozhodnout se pro variantu hladkou či krajkovou. Všechny jsou příjemné na dotek a díky propracovanému střihu perfektně padnou. Co však běžné spodní kalhotky nemají, je funkční vložka, jež nepropustí ani kapku. Její vnitřní část, která se dotýká pokožky, tvoří čistá merino vlna. Ta je hebká, příjemná
a přirozeně antibakteriální, takže chrání jak před vlhkem, tak před nežádoucími pachy. Nepropustná membrána na spodní straně funkční vložky pak zajistí, že zaručeně zůstanete v suchu. 

Vybrat si můžete ze čtyř stupňů savosti podle toho, jak silné krvácení očekáváte. V nabídce jsou kalhotky extra bezpečné, s prodlouženou membránou – ty oceníte třeba v noci – i extra lehké, vhodné jako náhrada slipové vložky. A pak je tu spousta možností mezi tím. 

Na e-shopu sayu.cz si vyberte “ty pravé” a potěšte se krásným i praktickým dárkem. 

Od Sayu dostanete týden před MDŽ jako dárek poštovné zdarma. 

Více informací na www.sayu.cz.