WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Boty a jak na nich ušetřit?

Někdo si kupuje nové boty až tehdy, když se mu začínají rozpadat ty staré, jiný je na ně ujetý a má i 10 a více párů. Ať už jste první nebo druhý případ, každopádně se všichni shodneme na tom, že je příjemné na koupi nových bot ušetřit, no ne? A my vám v tomto článku poradíme, ve kterých e-shopech se dá sehnat kvalitní obuv se zajímavými slevami.

Kde si vybrat kvalitní boty?

Pokud nejste rozhodnutí, jaký obchod s obuví zvolit, nepropadejte panice. My vám rádi poradíme a dáme tipy na e-shopy, které patří k těm nejlepším, a vybírání nových bot vám ulehčíme. Navíc na stránkách PromoKupon naleznete pro tyto e-shopy slevy, kupóny a zajímavé akce, o kterých byste se jinak nedozvěděli a to vše na jednom místě. Pojďme se tedy podívat, o kterých obchodech je řeč. Internet navíc nabízí nepřeberné možnosti, jak ušetřit.

Jaké slevy najdete na eObuv?

V obchodě eObuv najdete stylové dámské, pánské i dětské boty. Můžete vybírat ze značek, jako je Lasocki, Tommy Hilfiger, Adidas, Guess a z dalších více než 450 výrobců! Je tedy zcela na vás, jestli zvolíte ověřenou značku, nebo vyzkoušíte něco nevšedního. A jaké slevy eObuv nabízí? Můžete využít třeba slevový kód 130 Kč na eObuv pro nezlevněné zboží nad 1300 Kč, získat kupón ve výši 250 Kč za přihlášení se k odběru newsletteru, nebo využít dopravu zdarma nad 699 Kč. Tento výčet není kompletní, proto se raději podívejte na PromoKupon a zjistěte, jak ještě můžete ušetřit.

Co za slevy nabízí Deichmann?

Známý obchod Deichmann, který se specializuje na obuv, nabízí také zajímavé výhody. Můžete zde pořídit boty v sekci slev zvýhodněné až o 50 %. Dále využijte akci Back to school, která nabízí slevy 20 % na vybrané modely. A hlavně – doprava zdarma! Deichmann nabízí ty nejlepší podmínky pro dopravu, doručení je totiž zcela zdarma bez limitu na výši objednávky. A toho by byla škoda nevyužít.

Jak ušetřit na Footshop?

Ano, i tento obchod nabízí skvělé slevy. Třeba slevový kód 20 % při koupi alespoň 2 produktů z uvedené podstránky, nebo kupón na 7 % slevu. Dále můžete využít aktuální nabídky zlevněných kousků, nebo se podívat do sekce “poslední šance” a ušetřit až 70 % z původní ceny! Tak na nic nečekejte a běžte si své nové boty objednat na stránkách Footshop.