WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Přírodní kosmetika Cannor: Zázrak z konopí

Ještě před pár lety bylo konopí a produkty z něj zapovězeny. Byly spojovány se špatným životním stylem. Situace se za těch pár let ale velmi změnila, dnes jsou kosmetické výrobky, jež obsahují CBD, ceněné pro své léčebné účinky.

Například značka Cannor vznikla teprve nedávno a své produkty vyrábí v České republice. Jejich výrobky se vyznačují neobyčejnou účinností i vysokou regenerační schopností díky velkému množství účinných látek (CBD), vitamínů, minerálů a antioxidantů.

A právě na základě dobrých referencí jsem se rozhodla, že tento přírodní zázrak z konopí také vyzkouším. Tak se na to pojďme podívat blíže.

Zázračný regenerační elixír

Na tento produkt jsem četla jen samou chválu, proto jsem ho zatoužila vyzkoušet i já. Naordinovala jsem si olej místo pleťového krému ráno i večer. Elixír má zvláštní vůni, zpočátku mi byla lehce nepříjemná, po pár dnech používání se to ale změnilo – zvykla jsem si.

Výrobce pro nejlepší účinky doporučuje nakapat pár kapek do dlaní, rozemnout mezi nimi a poté nanést na vlhký obličej. Více se tak uvolní účinné látky a sérum lépe účinkuje. Při nastupujícím zimním období vždy trpím na suchou pleť, tentokrát jsem však přírodu „přelstila“ zázračným regeneračním elixírem a žádná suchá pleť se nekoná. Používám ho již třetí týden a má pleť je příjemně hydratovaná a hezky rozzářená.

Cena: 599 Kč, 50 ml, zakoupíte na cannor.cz.

Relaxační sprej Calm & Relax

Už při prvním přivonění jsem si sprej zamilovala. Je ve skleněné lahvičce. Voní po levanduli, bergamotu a ylang ylang. Relaxační sprej každý večer nastříkám na polštář pár minut před spaním. Vůně se uvolní a mně se lépe usíná. Vytvořila jsem si tak svůj „malý rituál“, díky kterému teď musím sprej nosit neustále s sebou… Co kdybych právě dnes nespala doma?

Doporučuji všem, kteří mají problémy s usínáním nebo příliš pracují. Vůně vás uklidní a pomáhá lépe relaxovat.

Cena: 279 Kč, 50 ml, zakoupíte na cannor.cz.





Zdroj fotografií: FB Cannor, archiv HMG