WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Je dobrý čas prodat investiční zlato

Cena zlata i dalších drahých kovů na burze aktuálně stoupá. K tomu poklesla česká koruna. To vše znamená, že vaše investiční slitky drahých kovů stouply na hodnotě. Pojďte je prodat.

Investice do drahých kovů ve formě investičních slitků je finančními poradci dlouhodobě doporučována. Vhodná bývá zejména jako střednědobá investice na období alespoň sedmi let. V současné době jsme ale svědkem výkyvu, kdy cena zlata roste rychleji z důvodu současného celosvětového stavu kvůli koronaviru. Možná jste se i vy z důvodu nouzového stavu dostali do finanční tísně. Prodej investičních slitků znamená možnost přijít rychle k penězům a díky získané hotovosti pomoci své firmě, rodině, či uhradit vlastní pohledávky. Za stejný investiční slitek dnes dostanete rozhodně více peněz, než byste dostali na začátku letošního roku.

Prodejte zlato u specialistů

Výkup zlata nabízí speciální prodejna v pražském Obecním domě. Na výkup drahých kovů se specializuje již od roku 2003. Vlastníci investičních slitků se mnohdy setkávají s problémem své slitky prodat. Ne každý totiž vykupuje všechny značky. Mnohé firmy se dokonce orientují pouze na výkup výhradně jedné. Navíc prodejce, u kterého jste slitek koupili, již nemusí výkup nabízet. Někteří lidé též slitky koupili přes banku jako zprostředkovatele, avšak ta slitky zpátky obvykle nevykupuje. V obou těchto případech vám nejspíš pomůže již zmíněná firma Zlaté mince Numismatika. Ta má ve svém portfoliu skutečně slušné množství firem, od nichž investiční zlato vykupuje. Jde o firmy UBS, Valcambi, Umicore, Sempsa, Royal Canadian Mint, Rand Rafinery, Rand Rafinery, Perth Mint, PAMP, Munze Osterreich, Metalor, Heraeus Hanau, Heimerle + Meule, Johnson&Matthey, Degussa, Credit Suisse, Agosi a Argor Heraeus.

Přijďte do Obecního domu prodat své investiční zlato, stříbro, palladium či platinu

Finanční poradci doporučují směle prodávat. Je pro to optimální čas. Zejména, pokud potřebujete rychlé peníze, nebo prodáváte větší množství investičních slitků a aktuální nárůst jejich ceny vám přinese zajímavý výnos.

Zdroj foto: Investicni-zlato.cz, Cena-zlata.cz, Zlate-mince.cz a Pixabay.com.