WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Protože láska | Tip na knihu

Čtivý román, v němž se z perspektiv jednotlivých postav postupně skládá a graduje nelehký rodinný příběh…

Čtyři ženy, čtyři sestry. Každá z nich je jiná, ale všechny touží po lásce a šťastné rodině. Emotivní román o rodinných vztazích, minulosti, která může ovlivnit i naši budoucnost, a také o proměně, kterou všechny v určitém životním momentu procházíme.

Kateřině a Markétě náhle zemřela matka a smutek nad její ztrátou prožívají každá po svém. Katka truchlí, Markéta se uzavírá do sebe. Téměř současně se ovšem dozvídají, že mají ještě dvě nevlastní sestry – Hanku a Petru. Všechny čtyři ženy vedou své vlastní životy, vychovávají děti, řeší partnery, svatby i rozchody, a ani jedna z nich si není jistá, co si navzájem mohou dát. Když byly malé, jejich společný otec svou pozornost mezi paralelní rodiny dělil, takže nakonec chyběl úplně všem. Jsou ochotny se teď dělit i o své sestry? Po prvním nesmělém setkání ale poznávají, že se potřebují, že si rozumí a že jsou si hodně podobné. Jako sestry.  

„Tato kniha je o lásce, ale není to ‚lovestory‘. Je to příběh života. Kohokoliv z nás. Ke každé z postav můžeme střídavě cítit obdiv, lítost, pochopení, pohrdání, vztek či odpor. Každé z postav se totiž někdy v životě nedostávalo lásky. A od té doby nejrůznějšími způsoby ubližuje sobě nebo druhým. Přeji knížce, aby přinesla do srdcí čtenářů lásku. Protože té není nikdy dost. A přeji jí, ať se čte lehce, ‚jako když voda teče‘, neboť přesně tak se celý příběh četl mně.“Petra Kruntorádová, zakladatelka Pravého domácího časopisu

Zuzana Miškufová

Spisovatelka, dálková běžkyně, majitelka obchůdku s bezobalovou ekodrogerií Kohoutek ve dvoře a průvodkyně ženských setkávání Slepička v zahradě, šiřitelka humoru a smíchu, žena s obrovským darem mluvit otevřeně o vážných věcech, svých životních lekcích a inspirovat tak ostatní. Pracuje také jako redaktorka Pravého domácího časopisu. Píše blog Vztahy bez obalu. Své předchozí knihy psala pod pseudonymem Beáta Matyášová.

Autor: Zuzana Miškufová

Vazba: pevná 

Počet stran: 160 

Vydalo nakladatelství Smart Press.

Více naleznete na www.smartpress.cz.