WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Pět nových vlasových produktů: I péče může být hravá

Vybrat správný šampon je jeden ze základních kroků v péči o vlasy. Musí vyhovovat vlasové pokožce, nesmí ji vysušovat, což bohužel hodně produktů na trhu dělá. A důležité je také složení. Pokud šampon nepění, neznamená to, že vlasy neumyje. Jen neobsahuje chemická pěnidla.

Značka LUSH přesně toto splňuje, dbá na složení svých produktů. Úžasně voní a většina neobsahuje plastové obaly. Pokud často cestujete, nabízí znovu použitelné krabičky. Z kovu či korku.

Každý měsíc vám v limitovaných edicích #lushlabs představují inovativní novinky, abyste je mohli zkoušet a hodnotit. Některé z těchto průkopnických produktů si získaly takovou přízeň komunity #LushCommunity, že si našli cestu do jejich stálé kolekce. 

Novinky, které musíte vyzkoušet

Wasabi Shan Kui – šampon

Šampon se stimulačním kořenem wasabi nastartuje vlasové folikuly a podpoří růst vlasů. Až jej budete vmasírovávat do vlasové pokožky, kombinace čerstvého křenu, kofeinového prášku a mentolových krystalků se postará o pořádnou hřejivou stimulující vzpruhu. Jemná vůně růže, gardénie a silice ze sicilských citronů zatím pozvedne vaši náladu. Ručně sklízená mořská sůl dodává na objemu a fair trade olivový olej, získávaný od ženského družstva Sindyanna v Izraeli, zlepšuje pružnost vlasového stvolu, a tím je pomáhá chránit před lámáním.


Candy Rain – kondicionér

Zatančete si v cukrátkovém deštíku provoněném kakaem a tonkou. Na tomto sladkém pečujícím dezertu si žíznivé vlasy smlsnou – díky hydratačním krémům z kokosu a kešu s mlékem z makadamových ořechů a spoustě měkké vody. Ano, správně, měkké vody.

Narozdíl od tvrdé vody uhlazuje vlasy, protože neobsahuje minerály, které je obvykle nadzvedávají. Spolu s pečující směsí olejů z makadamových a para ořechů a posilujícího hydrolyzovaného pšeničného proteinu je tento sladký deštík ideální pro ty, kdo touží po hedvábně hladkém lesklém účesu.

Angel Hair – šampuk

Andělsky něžný šampuk jako seslaný z nebe (a s nebeskou vůní), pro vlasy, které potřebují to nejemnější zacházení. Aquafaba, nálev z cizrny, vlasy posiluje a dodává jim lesk. Růžová voda s vilínem viržinským zklidňují vlasovou pokožku, zatímco ylang ylangová silice ji lehce stimuluje a stará se o zdravé hřívy. Sójový lecitin pomáhá vlasům absorbovat vláhu a blahodárné ingredience a andělské lokny jsou na dosah.

Coconut Rice Cake – šampuk

Hydratující kokosový šampuk pro vlásky, které zůstaly na suchu. Pokud máte vlasy odbarvené, super husté nebo zkrátka hodně namáhané, dopřejte jim štědrou dávku hydratace díky extra pečující dvojce – kokosovému krému s bio kokosovým mlékem – a sójovému lecitinu, blahodárnému rostlinnému tuku, který pomáhá vlasům vlhkost absorbovat.

Umyjte vlásky a opájejte se jejich krásou a pocitem, že jste se vyhnuli zbytečnému plastu.

Flyway Hair – šampuk

Udělejte ze svých vlasů zářný příklad krásy a lesku s tímto šampukem s mořskou solí a práškem ze sukulentu slanomilu pro objem. Zahustěte jemné vlásky mořskou solí, která dodává texturu. Získáváme jí ze solných pánví, které vytvářejí důležitá útočiště pro migrující ptáky, kterým poskytují místo pro odpočinek, získávání potravy a rozmnožování. Citrusová silice očišťuje vlasovou pokožku a postará se vlasům lesk, zatímco heřmánek kůži zklidňuje a vlasům dodává hebkost.

Tip redakce

V redakci nás okouzlil kondicionér Candy Rain. Vlasy rozdivočené po dovolené, krásně uhladí.

Všechny produkty LUSH naleznete v e-shopu www.lush.cz, nebo přímo na prodejnách v Praze: Obchodní centrum Palladium a Nový Smíchov.

logo LUSH