WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Pět tipů na párty kosmetiku od Gabriella Salvete

Vánoční večírky právě vrcholí a blíží se silvestrovská párty. Přichází nejlepší čas vyrazit nakoupit výrazné líčení a vyladit svůj „párty oufit“. Co jiného se více hodí než třpytivé oční stíny a černé linky? Svůdný novoroční pohled můžete zase trochu vylepšit nalepovacími řasami.

Naše redaktorka vám chtěla usnadnit rozhodování, a tak některé produkty od Gabriella Salvete pro vás sama vyzkoušela.

Paletka očních stínů PALETTE 16 SHADES

Vyzkoušet stíny mě lákalo hned od chvíle, kdy jsem paletku vybalila ze zlaté krabičky. Obsahuje 16 odstínů, které k sobě skvěle ladí. Zároveň s nimi dokážete vykouzlit i kontrastnější kouřové líčení. Na víčkách vydrží celou noc, přesně to od stínů očekávám. V balení se nenachází štěteček na nanášení, do kabelky se tedy moc nehodí. Naštěstí díky jejich výdrži je ani nebudete s sebou potřebovat.

Oční linky LIQUID COUNTOUR WATERPROOF

Oční linky jsou v tekuté formě, jejich nanášení chce tedy trochu cviku. Po aplikaci rychle zaschly, nemusela jsem ztrácet čas čekáním. Těšila jsem se, zda opravdu vydrží celou prohýřenou noc. A opravdu je nic nerozmazalo, určitě je použiji znovu.

Oční linky LIQUID EYELINER WATERPROOF

Oční linky se nabízí ve třech barevných odstínech, já vyzkoušela tmavě modrou barvu – 03. Linky jsou ve formě „fixu“ a dobře se na víčka nanášejí. Aplikace je velmi jednoduchá. Můžete si je vzít i do bazénu, jsou voděodolné. Jen pozor na případné rozmazání ručníkem. S výdrží i snadností aplikace jsem byla spokojená.

Tužka na oči BRIGHT EYES PENCIL

Tužka má lehce béžově nazlátlou barvu a její použití je velmi univerzální. Můžete ji rozmazat po víčku jako běžné stíny a docílíte rozjasněného pohledu. Nebo naneste na vnitřní dolní víčko či trochu do vnitřního koutku. Tužka se nedrolí, to považuji za velmi důležitou vlastnost.

Umělé řasy FALSE EYELASH KIT

V balení naleznete kromě umělých řas také aplikační lepidlo a návod, jak je přilepit. Je to velmi jednoduché, chce to však chvilku trpělivosti. Jsou znovupoužitelné, po odlepení stačí schovat do krabičky na další vhodnou příležitost. Řasy dodaly mému pohledu na dramatičnosti, dostavil se požadovaný „wow efekt“. Už se těším, až je použiji na silvestrovském večírku.

Více informací na www.gabriellasalvete.cz, výrobky jsou k sehnání v každé lepší drogerii.