WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nová kolekce Garnier Thiebaut přináší atmosféru hojného podzimu

Podzimní kolekce prostírání a ubrusů Garnier Thiebaut Abondance D’Automne Naturel přináší do interiéru záplavu barev a vzorů inspirovaných bohatstvím přírody. Elegantní design v příjemných barevných tónech představuje spojení luxusu a funkčnosti.

Nová kolekce Garnier Thiebaut

Ubrusy, utěrky a ubrousky zobrazují v propracované ilustraci ovoce, vinnou révu a listy v zelených, červených a oranžových odstínech na jemném plátně v krémové barvě. Motiv kolekce je vytvořený na základě originální kresby z pera francouzských designérů. I v tomto případě kladla značka Garnier Thiebaut důraz na detaily a kvalitu zpracování.

Nová kolekce Garnier Thiebaut

Směs tkanin kombinuje nejlepší vlastnosti bavlny a lnu. Látka doplňuje elegantní vzhled prostřené tabule, lněné vlákno přidává pevnost a odolnost, zatímco bavlna se postará o měkkost a pohodlí. Kolekce Abondance D’Automne Naturel se tak stává ideální volbou pro všechny, kteří chtějí vytvořit slavnostní atmosféru u stolu s nádechem podzimní přírody.

Nová kolekce Garnier Thiebaut

Vytvořte si útulnou atmosféru u stolu díky kolekci Abondance D’Automne Naturel, kterou si můžete prohlédnout v prodejně Villeroy & Boch v domě U Nováků v Praze nebo v e-shopu na www.luxurytable.cz.

Zdroj foto: Luxury Table