WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Whirlpool: Kuchyně s láskou k tradici

Tepe vaše srdce v rytmu časů dávno minulých? Vybavte si kuchyni spotřebiči v oblíbeném rustikálním stylu a barvách, které vám do chalupy i městského bytu vnesou klid, přírodní barvy a hřejivý retro design. Ale také funkce pro moderní pohodový život.

Whirlpool: Kuchyně s láskou k tradici

Rustikální styl je velmi oblíbený a ani čas mu neuškodí. Neměli byste ale podcenit výběr retro spotřebičů. Vsaďte na funkce, které vám ušetří spoustu času i peněz, a které vám pomohou připravovat dobroty s grácií šéfkuchaře. Nejlepším přítelem každého zapáleného kuchaře je rozhodně spolehlivá kombinovaná trouba a varná deska s ovládáním rychlostí blesku, případně sporák, který nabídne podobný komfort.

Whirlpool: Kuchyně s láskou k tradici

Pečicí trouby

Vaše srdce s láskou k nostalgii si rozhodně získají vestavné kombinované trouby Whirlpool WTA C 8411 SC OW v něžné jasmínové barvě nebo Whirlpool WTA C 8411 SC AN v elegantní antracitové barvě. Svojí estetikou připomínají tradiční pec, k níž odkazuje měkký zaoblený tvar trouby stejně jako oblé křivky skla ve dvířkách. A také madlo v barvě bronzu i ovládací knoflíky s centrálně umístěným hodinovým ciferníkem s funkcí minutky. Mají extra velký objem 73 l a osm funkcí včetně horkovzdušného režimu, pečení s kruhovým topným tělesem a grilem. Díky dokonalé cirkulaci vzduchu ForcedAir si navíc pokrmy uchovají šťavnatost a nadýchanost. Potěší katalytické samočisticí panely, tlumené dovírání dvířek s trojvrstvým sklem i výsuvné rošty pro snadnou manipulaci. Trouby v úsporné třídě A stojí v obou barevných provedeních 14 290 Kč.

Varné desky

Pokud jste se rozhodli pro vestavnou rustikální troubu, je nejlepší ji doplnit varnou desku ve stejném vzhledu; ideálně plynovou varnou deskou Whirlpool GMT 6422 OW v jasmínové barvě nebo Whirlpool GMT 6422 AN v antracitové barvě. Mají čtyři plynové hořáky s tradičním ovládáním pomocí knoflíků s integrovaným zapalováním. Jsou osazeny dvěma robustními litinovými mřížkami, které umožňují plynule posouvat nádobí po desce, aniž by se převrhlo. Velkou výhodou je i to, že jde mřížky mýt v myčce nádobí a udržovat bez námahy čisté. V obou barvách stojí 6 990 Kč.

Whirlpool: Kuchyně s láskou k tradici

Sporáky

Možná, že nedáte dopustit na klasický sporák, nebo zkrátka potřebujete svoje kuchařské království modernizovat metodou kus za kus. Pokud preferujete rustikální styl, doporučujeme sporák Indesit. Jedná se o nejrozšířenější koncepci sporáku s šířkou 50 cm, elektrickou troubou a plynovou varnou deskou se čtyřmi hořáky. Trouba má objem 60 litrů a pro její čištění lze využít systém Hydroclean – uvolnění nečistot pomocí páry. Sporák je v nabídce v antracitové barvě (Indesit IS5G8MHA/E/1). Obvyklá cena je 10 490 Kč.

www.whirlpool.cz

www.indesit.cz

Zdroj foto: Whirlpool