WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

LUSH: Nezapomeňte na Den matek

Každá maminka si zaslouží voňavé rozmazlovaní!

Pokud stále nevíte, čím potěšit ke Dni matek, nechejte se inspirovat LUSH produkty, které zaručeně udělají radost! Co je lepšího, než voňavý relax a čas sám na sebe?

LUSH: Nezapomeňte na Den matek

Flower Bombshell

Koupelová bomba 450 Kč / kus


Regenerativní pákistánská růže a rozjasňující silice ze sicilských citronů vás zvou k lázni provoněné květinami. Bomba díky obsahu sójové mouky promění vodu v heboučké pohlazení a až celá vyšumí, roztančí se na hladině kvítky, okvětní lístky a poupátka, které vás obklopí jako slavnostní konfety.

LUSH: Nezapomeňte na Den matek

Yummy Custard

Koktejl na mytí těla od 320 Kč / kus

Až otevřete kelímek této lahody s konejšivým ovesným mlékem, vanilkou a zjemňujícím kukuřičným škrobem, dávejte si pozor, abyste si ho nespletli s dezertem. V Yummy Custard se pojí superhydratační glycerin a hydratační fair trade bio gel z aloe vera, které zanechají vaši pokožku hloubkově hydratovanou.

LUSH: Nezapomeňte na Den matek

Time to Relax

Koupelová bomba 280 Kč / kus

Čas na relax, tato chvíle je jen vaše. Odpočívejte v koupeli s epsomskou solí a heřmánkovou silicí, které pomáhají uvolnit mysl a podporovat regenerační spánek.

LUSH: Nezapomeňte na Den matek

Summer Daydreams

Knot Wrap 450 Kč / kus (100cm x 100cm)

Vytvořte dokonale personalizovaný dáreček na míru – vyberte oblíbené produkty své maminky nebo jiné milované osůbky, zabalte je do tohoto velkého Knot Wrap a věnujte tak dva dárky v jednom! Design tohoto šátku vyrobeného ze 100% recyklovaných plastových lahví navrhla Saffron Blackwell.

LUSH: Nezapomeňte na Den matek

Mum

Dárek 900 Kč / kus

Řekněte mamince, ať si dopřeje, co potřebuje, a užije si trochu odpočinku se čtveřicí koupelových potěšení. Dáreček obsahuje dvě koupelové krásky z limitované edice ke Dni matek: Atom Heart Mother a Blooming Beautiful Marigold, které do vaší koupelny vnesou barvy a vůně teplého jarního dne. Vedle nich kontrastují celoroční oblíbenci – hřejivá levandulová ukolébavka Twilight a Wild Remedy se svěží a povznášející alpskou vůní.

LUSH: Nezapomeňte na Den matek

Kompletní kolekce je k dostání ve všech kamenných prodejnách a online.

Zdroj foto: LUSH