WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

3D laky PURE od Dermacol: Dejte svojí manikúře „zelenou“

Dokonalá manikúra s odolnou gelovou texturou? Jde to i bez škodlivé chemie! Vyzkoušejte nové 3D laky na nehty PURE od Dermacol, které obsahují až 72 % přírodních látek! Vašim nehtům dodají trendy gelový finiš a bezchybný vzhled na celých 5 dní.

Nová řada laků na nehty PURE zaujme zejména ty, kteří si potrpí na eko-friendly složení. Laky mají označení „21-free“, a to znamená, že v nich nenajdete toxické látky jako je toluen, aceton, formaldehyd a mnohé další. Naopak, obsahují až 72 % přírodních složek, přičemž až 81 % z nich pochází z bio zdrojů. Laky PURE tak představují veganskou alternativu běžných laků na nehty, ve kterých byla za pomoci moderní green technologie nahrazena rozpouštědla a barviva z ropy přírodními složkami. Ty pocházejí z rostlinných biomas, například z cukrové třtiny, manioku, bavlny a kukuřice.

Navzdory přírodnímu složení se nemusíte obávat žádných kompromisů. Ať už se rozhodnete pro jemnou nebo výraznou barevnou manikúru, 3D efekt a gelový finiš odolný vůči oděru vydrží na vašich nehtech až 5 dní. Bez olupování, vyblednutí barvy či ztráty lesku.

Laky PURE jsou dostupné v 6 odstínech – od transparentního přes nude béžové a růžové odstíny až po výraznou červenou.

Přírodní PURE 3D laky na nehty, 6 odstínů, Dermacol – 129 Kč/11ml

Zdroj foto: Dermacol