WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

Fanoušci Lush čekali na hrdinu a ten přišel – v celé své zelené, kouzlem bažiny nasáklé kráse, v podobě nové limitované kolekce Lush x Shrek.

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

Zbrusu nová kolekce Lush x Shrek, inspirovaná sérií animovaných filmů o Shrekovi od DreamWorks Animation, oslavuje „zlobří, v pomyslných bažinách se schovávající“ stránku každého z nás, kontrastující s estetikou čisté dokonalosti posledních let.

Shrek Swamp

Koupelová bomba 280 Kč/ kus

Vykouzlete si ve vaně svou vlastní bažinu s opojnou vůní snoubící hluboké tóny čokolády s osvěžující mátou a lehkým kořeněným nádechem černého pepře s vanilkou. Možná působí jakou obyčejná bažina, ale směs marockého bahna rhassoul, větvičníku a mořských řas zanechá vaši pokožku krásně hebkou a opečovanou.

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

Fiona

Sprchový gel od 310 Kč/ kus

Nádherně očistný sprchový gel nesoucí pohádkovou ovocnou vůni s tóny zelených jablek, melounu a květin promění vaše sprchování v (zl)obří radost. Čerstvá okurková šťáva plná vitaminu C příjemně ochlazuje a zklidňuje pokožku a zároveň jí dodává zdravý a zářivý vzhled zamilované zlobryně

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

Gingy

Koupelová pěna 250 Kč/ kus

Všemi milovaný Perníček vám rád a bez mučení dopřeje bublinkovou koupel s hřejivou sladkou vůní čerstvě napečených dobrot.

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

Donkey

Koupelová bomba 220 Kč/ kus

Kde by byl chrabrý rytíř bez svého vznešeného oře? Nechte Oslíka v podobě koupelové bomby s hřejivou kořeněno-karamelovou vůní vetřít se do vaší přízně!

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

Get Out Of My Swamp

Sprchový sliz od 320 Kč/ kus

Vezměte si Shreka za vzor – zamilujte si kouzlo bažiny a vychutnejte si očistu se slizem, který vám dopřeje pohádkovou hebkost. Pšeničné výhonky, antioxidační a plné vitaminů A, E a C, zanechávají pokožku rozjasněnou a zklidněnou. Kukuřičný škrob nejenže pomáhá utvářet konzistenci tohoto jemného slizu, ale také fantasticky zvláčňuje pokožku.

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

By Night One Way By Day Another

Tělový sprej 1200 Kč/ kus

 Absolue z mangových listů dodává vůni tropický nádech, který vás přenese na exotické prázdniny za devatero hor. Ovocná? Květinová? Svěží? To nejzábavnější na téhle komplexní vůni je to, jak se na vaší kůži proměňuje.Pohádková směs limet a mangového listu se šťavnatými tóny melounu a svěžích zelených jablek.

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

Mask of Magnaminty

Maska na obličej a tělo od 390 Kč/ kus

Multifunkční mátová maska se směsí jemných, a přesto účinných ingrediencí včetně medu nebo kaolinu, které vaši pleť rozjasní, uklidní a zbaví ji nečistot. Nejprodávanější Lush maska na obličej a tělo Mask of Magnaminty, kterou zákazníci v Jižní Koreji pro její zelený odstín připomínající populárního zlobra s oblibou nazývají „Shrek Pack“, bude na oslavu této spolupráce rovněž opatřena speciální etiketou ve stylu Shreka.

LUSH X SHREK | Čistá dokonalost je out! 

Výrobky budou k zakoupení pouze online, a to od pátku 22. března 9 hodin ráno přednostně v aplikaci Lush a poté od pondělí 25. března na eshopu.

Zdroj foto: LUSH