WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

HBO představuje nový seriál Režim s Kate Winslet v hlavní roli

HBO představuje oficiální trailer k seriálu REŽIM s držitelkou Oscara ® Kate Winslet v hlavní roli, scénářem Willa Tracyho a režií Stephena Frearse a Jessicy Hobbs. Šestidílný seriál bude mít premiéru 4. března na HBO a HBO Max.


Šestidílný temně komediální seriál vypráví o životě za zdmi moderního autoritářského režimu, který se začíná rozpadat. Kancléřka Elena Vernham (Kate Winslet), je stále paranoidnější a labilnější, a už delší dobu neopustila palác. Proto se obrátí na prchlivého vojáka Herberta Zubaka (Matthias Schoenaerts) jako na nepravděpodobného důvěrníka. Zubakův vliv na kancléřku stále roste a Eleniny pokusy rozšířit svou moc nakonec vyústí v rozkol paláce i celé země.

Herecké obsazení: Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton a Hugh Grant.

Producenty jsou Will Tracy, který je zároveň showrunerem a scenáristou, Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears a Jessica Hobbs.

Scénáristy jsou Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra a Juli Weiner.

O službě HBO Max


HBO Max™ je streamovací platforma, která nabízí nejlepší kvalitní zábavu ve své třídě a přináší největší množství seriálů, filmů a speciálů pro diváky všech věkových kategorií od kultovních značek HBO, Warner Bros. a DC, stejně jako Max Originals, filmové trháky a oblíbený dětský a rodinný obsah. Platforma byla ve Spojených státech spuštěna v květnu 2020 a v červnu 2021 představila nižší cenovou úroveň podporovanou reklamou. V současné době je HBO Max k dispozici v 61 zemích.