WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Voňavé Lush dárky k Valentýnu

Lásku mohou reprezentovat růže, čokoláda nebo večeře, ale také přátelství, smích, divoké noci a klidná rána. Vše pro všechny lásky vašeho života a hledání způsobů, jak je oslavit a dopřát milovaným rozmazlující péči s LUSH produkty.

Voňavé Lush dárky k Valentýnu

New Romantics

Parfém 1100 Kč / kus

Nechte se pouhou kapkou přenést do 80. let. Buďte odvážní, buďte sami sebou a rozparáděte to s okázalou ovocnou vůní davanové silice ve spojení s hřejivou silicí z pimentovníku.

Voňavé Lush dárky k Valentýnu

Queen of Hearts

Lush Melt 280 Kč / kus

Naplňte vzduch evokativní vůní silic z šípkových růží, fialek a geránií. Pokud pokožka touží po něžném pohlazení, můžete olej rozpustit ve své horké lázni a relaxovat. Lush Melts mohou být použity k provonění domova i jako olej do koupele.

Voňavé Lush dárky k Valentýnu

Posh White Chocolate and Rose

Koktejl na mytí těla 320 Kč / 100g

Tato mycí lahoda s neodolatelnou vůní bílé čokolády a růží obsahuje spoustu aloe vera a glycerinu pro zjemnění a hydrataci pokožky.

Voňavé Lush dárky k Valentýnu

Rose Argan

Tuhý masážní olej 390 Kč / kus

Sbližte se se svou drahou polovičkou ještě o trochu více a projevte jí (nebo třeba i sobě) lásku masáží s rubínovou kakaovou hmotou, arganovým olejem a růžovou vodou. Základ tuhých masážních olejů Lush je vyroben z fair trade bio kakaového a bio bambuckého másla – heboučkých hydratačních másel bohatých na vitamin E. 

Voňavé Lush dárky k Valentýnuclass=

Produkty jsou k dostání ve všech kamenných prodejnách a online.

Zdroj foto: LUSH