WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Novinka Max Factor Masterpiece 2v1 Lash WOW

“Otočte, proměňte a zvýrazněte svůj pohled WOW efektem” s řasenkou Masterpiece 2V1 Lash WOW

Připravte své řasy na okamžitý WOW efekt s naší novinkou Masterpiece 2v1 Lash WOW! Objem nebo délka? Stačí jedno otočení kartáčkem a získáte přesně ten pohled, po kterém toužíte. Řasenka Masterpiece 2v1 Lash WOW se přizpůsobí vašim tužbám a dodá řasám maximální délku a maximální objem.

Jedinečný otočný mechanismus nové řasenky Masterpiece 2v1 Lash WOW představuje revoluční inovaci v portfoliu řasenek značky Max Factor. Jedna řasenka a dva kartáčky? Ano, je to možné! Díky této novince máte na výběr a to pouhým jedním otočením.

Čisté, veganské složení řasenky obsahuje vitamin E, který je skvělým antioxidantem. Chrání řasy před poškozením volnými radikály a zároveň je posiluje. Složení je navíc voděodolné, takže se na něj můžete spolehnout za jakýchkoli podmínek. Je oftalmologicky testováno a vhodné také pro nositele*ky očních čoček.

Řasenka Masterpiece 2v1 Lash WOW vám pomůže dosáhnout dokonalého vzhledu řas. Jednoduše otočte kartáčkem a užijte si oba looky v jednom. Tato unikátní řasenka kombinuje prodloužení a objem díky otočnému kartáčku se dvěma polohami:

  • Délka – oddělené a prodloužené řasy
  • Objem – nadzvednuté a husté řasy

Tato nová řasenka Masterpiece 2v1 Lash WOW je skvělá volba pro každodenní aktivity. Jediným otočením proměníte vaše řasy v nepostradatelný doplněk na romantickou večeři či setkání s přáteli. To vše díky průlomovému kartáčku, který zachytí řasy od kořínků až ke konečky a vydrží celý den bez rozmazávání.

Benefity:

  • Otočný kartáček
  • 2 looky v 1 –  maximální objem a délka
  • Dlouhotrvající a voděodolná textura
  • Složení s vitaminem E
  • Nedrolí se a nerozmazává se
  • Oftalmologicky testováno, vhodná pro citlivé oči a nositele/ky očních čoček

S řasenka Masterpiece 2v1 Lash WOW už nemusíte dělat kompromisy!

Doporučená maloobchodní cena:   429 Kč / 17,49 EUR

Zdroj foto: Max Factor