WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

E.Mi představuje kolekci Let’s Party!

E.Mi představuje slavnostní kolekci klasických laků „Let’s Party”. Kolekce obsahuje pět jedinečných třpytivých odstínů, zlatý Magic Moment, černý Privat Party, červený Rhythm of Dance, fialový Cowndown a růžový Pleasant Surprise.

Objevte kouzlo umění dokonalé manikúry i z pohodlí domova a poznejte E.Mi laky s gelovým efektem z naší nabídky, která je opravdu bohatá. Vyniká profesionálním, a bezchybným krytím, spojuje ty nejlepší vlastnosti laku a gel-laku. Principem je dvoufázový systém za použití produktů E.MiLac GEL EFFECT a E.MiLac TOP COAT GEL EFFECT. Vrstvu laku zpevňuje denní světlo a odstraňuje se odlakovačem. Nádherný výsledek bez poškození a mikroprasklin vydrží po dobu 10 dnů.

Ačkoliv mají gelové (akrylové) nehty spoustu výhod a mnoho žen na ně nedá dopustit, přece jen se najdou i takové, které volí jiné řešení za použití alternativních produktů. Velice oblíbené jsou laky s gelovým efektem. V čem spočívá jejich použití? Nejedná se o klasické uv gely.  Jak již z názvu vyplývá, jedná se o laky, jež propůjčí nehtům gelový efekt, avšak jejich aplikace nevyžaduje rozpouštění acetonem a použití lamp.

Cena: 230 Kč.

www.emi-shop.cz

Zdroj foto: E.Mi