WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Tipy na dárky aneb co na Vánoce za elektroniku

Nic vás v nabídce slev ještě nezaujalo, jste bez nápadu a nevíte si rady, čím byste si letos udělali radost nebo překvapili svou drahou polovičku a své potomky? Mohou vám s tím pomoci naše tipy na dárky, které po rozbalení udělají radost manželce, tátovi, ale také vašim dětem.

Tipy na dárky aneb co na Vánoce za elektroniku

Tipy na dárky pro ženy

Vybrat ten správný dárek pro ženy dá někdy opravdu práci. Zapomeňte na čistě praktické dárky, ty pod stromečkem ocení jen málokterá žena. Níže jsme pro vás sepsali tipy na oblíbenou elektroniku a další přístroje, se kterými nešlápnete vedle.

3 tipy na dárky pro manželku a přítelkyni

Co si přejí ženy pod stromečkem? Jsou to především větší dárky, které si samy sobě jen tak nekoupí. Dali jsme si práci a zeptali jsme se žen v redakci, co by si ony přály najít pod stromečkem:

– Milovnicím kávy dopřejte nový kávovarKapslový kávovar zvládne celou přípravu prakticky sám, má malé rozměry, nezabere kuchyňskou linku, stačí jen pravidelně dokupovat speciální kapsle.

– Touží vaše žena po krásných vlnitých vlasech? Pak ji udělejte radost automatickou kulmou, se kterou bude kulmování otázkou pár minut.

Pomalý hrnec nebo designový kuchyňský robot udělá radost každé ženě, která opravdu ráda vaří a peče. V případě inteligentních robotů získá pomocníka, který poradí i s postupem

Foto: Electroworld.cz

3 tipy na dárky pro maminku

S dárkem pro maminku si lámete hlavu pomalu celý rok. Víte, že nechce žádné zbytečnosti, ale zároveň ji nechcete koupit jen tak něco.

 – Remosku určitě znáte ještě od vaší babičky. Zastane práci několik spotřebičů a ještě ušetří čas. Pokud nevíte, co s ní, nebojte, vaše maminka si poradí. A pozor, Remoska se stále vyrábí v České republice!

 – Je nejoblíbenějším koníčkem vaší maminky čtení? Pak ji dopřejte čtečku knih. Pojme stovky knih, vleze se do každé kabelky a ušetří místo v knihovně.

 – Nový chytrý mobil zajistí, že se své mamince kdykoli dovoláte. Díky internetu v mobilu zůstane v kontaktu s vnoučaty a třeba ji i naučíte si objednat jídlo přes mobilní aplikaci.

Foto: Electroworld.cz

3 tipy na dárky pro muže

Snad každého muže potěšíte elektronikou. Popřemýšlejte nad tím, zda rád sportuje, nebo raději dělá něco na zahradě. A podle jeho koníčků pak vyberte vhodnou elektroniku. Technologické hračky udělají mužům větší radost než tradiční set ponožek a další pyžamo na spaní.

3 tipy na dárky pro manžela a přítele:

Robotický vysavač udělá radost celé rodině. Z nenáviděné domácí práce se rázem stane zábava pro všechny. A ideálně, aby měl i automatické vysypávání i výměnu vody. Už jste někdy viděli muže těšit se na úklid? Tak uvidíte.

– Máte doma milovníka hudby a audia? Pak mu dopřejte přenosný reproduktor, se kterým si pustí svou oblíbenou skladbu kdekoliv. Na dovolené, na výletě i v garáži při práci.

– Technologie pronikají i do oblasti osobní hygieny a s elektrickým zubním kartáčkem zjistíte, že si váš muž od teď bude čistit zuby opravdu s nadšením. Pozitiva netřeba více rozebírat.

Foto: Electroworld.cz

3 tipy na dárky pro tátu

S dárkem pro tatínka je to taky dost složité. Rozhodně ale nešlápnete vedle s praktickým dárkem:

– Máte tatínka kutila? Elektrické nářadí je přesně to, co by si pod stromečkem moc přál. Nenápadně se jej zeptejte, zda nepotřebuje novou aku vrtačku nebo doplnit výbavu o další nářadí, ideálně si zjistěte i jakou baterii nebo značku používá.

Pánské holicí strojky nebo zastřihovače zase usnadní každodenní péči (nejen) o pánský plnovous. Na upraveného chlapa je vždy radost pohledět.

– Pokud je váš tatínek vášnivý cyklista, dejte mu k Vánocům pořádnou cyklonavigaci. Zajistíte tak, že se vám vždycky vrátí domů a pochlubí se svými výkony.

Foto: Electroworld.cz

Tipy na dárky pro děti

Co na Vánoce pro děti? Malé děti ocení prakticky jakoukoliv dětskou hračku. Ty větší si napíšou ježíškovi, co by chtěly pod stromeček. A teenager ocení nový chytrý telefon nebo herní konzoli.


4 tipy na dárky větší děti
:

– Počítačové hry baví nejenom děti, ale také dospělé. Kromě PC her si ale užijete spoustu společné zábavy taky prostřednictvím nejnovější konzole PlayStation nebo Xbox.

– Jak nejlépe podpořit svého potomka v tom, aby se víc hýbal? Pořiďte mu koloběžku. Tento staronový dopravní prostředek je mezi dnešními dětmi populárnější než klasické kolo.

Foto: Electroworld.cz

3 tipy na dárky pro teenagery

Máte doma čerstvého studenta střední školy? Udělejte mu radost a pořiďte mu notebook pro studenty.

– Nejnovější iPhone 15 je snem mnoha dospívajících a velká motivace, prakticky pro cokoli.

– A co virtuální realita? Brýle na VR připojíte k herní konzoli, k mobilu nebo k PC

TIP: Nechcete dítěti kupovat drahé dárky? Domluvte se společně, že mu na drahý dárek přispějete, ale zbytek si doplatí z kapesného. Váš potomek tak zjistí reálnou hodnotu peněz, a ještě si bude dávat větší pozor, aby drahou elektroniku nikde nenechal.

Foto: Electroworld.cz

Pokud jsme vás alespoň trochu inspirovali, a zvýšili tak vaši pohodu a náladu pro nadcházející období, náš článek splnil svůj úkol.

Zdroj foto: Electroworld.cz