WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Krása a Zdraví: Proč zařadit do své skin care rutiny kolagen

Už brzy se můžete těšit na redakční recenzi. Právě nám dorazila první várka kolagenu na testování od značky Nature´s Finest, který nám poskytl e-shop: www.fitness007.cz.

Produkt obsahuje 100% čistý hydrolyzovaný hovězí kolagen s vysokým obsahem bílkovin (90g/100g). Při pravidelném užívání tohoto doplňku stravy by se vám měla zlepšit pleť, vlasy a nehty.

Dostala se nám do ruky značka kolagenu Nature´s Finest, která při denním dávkování cca 2 čajových lžiček rozmíchaných ve skleničce vody, by nám měla přinést pozitivní výsledky ve formě pružnější a jasnější pleti, méně viditelnějších vrásek s pozitivním účinkem i na zdravější vlasy a nehty.

Během jednoho měsíce užívání si ověříme, jestli došlo k nějakým viditelným změnám. A o naše zkušenosti se s vám rádi podělíme…

Víte, že…

Víte, že kolagen je dobrý pro zlepšení elasticity pokožky? Snižuje vrásky a jemné linie, udržuje naši pleť hydratovanou, posiluje vlasy a pevnost nehtů. Podporuje hojení menších ran, zlepšuje zdraví naších kloubů a též může být dobrým pomocníkem při problémech s akné...

A jak jste na tom Vy? Používáte kolagen? Jakou značku? Funguje vám?

Budu ráda, když se se mnou podělíte o informace:

Své zkušenosti můžete posílat na e-mailovou adresu: redakce (zavináč) womenhouse.cz.

Už teď se můžete těšit na další článek v podobě podrobné recenze.

Zdroj foto: Nature´s Finest, Pixabay.com, Fitness007.cz