WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Lush a Mattel společně představují limitovanou kolekci Barbie™

Dívejte se na svět růžověji… Ikonické značky Lush a Mattel společně představují limitovanou kolekci Barbie

Růžová je symbolem ‚empowermentu‘ pro VŠECHNY.

#BARBIEXLUSH 

Produkty jsou k dostání online a ve všech kamenných prodejnách. 

Barbie Bath

Koupelová bomba 200 Kč/ kus

Ponořte se do sladké třpytivé Barbie™ fantazie se spoustou pokožku zjemňujících ingrediencí. Vhoďte ikonické písmeno B do napuštěné vody a sledujte, jak ji s šuměním promění v třpytivě růžovou. Bomba ukrývá krémový střed vyrobený z fair trade bio kakaového másla, fair trade bambuckého másla a kokosového krému pro přepychovou lázeň, která krásně opečuje pokožku, abyste z koupelny vylezli nejen zrelaxovaní, ale i heboučcí a sladce voňaví. Tahle sladká třpytivá záplava přivede k životu vaše sny o Barbie™ koupeli.

Barbie x Lush

Parfém 1300 Kč/ 30ml

Šiřte laskavost a sebedůvěru s každým navoněním tímto svěžím a veselým Barbie™ parfémem. Podobně jako naše vánoční limitka Snow Fairy vnese do vašeho dne trochu sladkého kouzla. Višňové tóny mandlového esenciálního oleje spolu s uklidňující tonkou a divokými pomeranči tvoří příjemně ovocnou pozitivní vůni.

Barbie Pink

Šampon 320 Kč/ 100ml

Dopřejte vlasům fantastickou hebkost a lesk díky nálevu z kořene proskurníku a čerstvé jahodové a citronové šťávě. Tento Barbie™ šampon s růžovým pigmentem může velmi světlé nebo porézní vlasy zabarvit, proto si s ním raději moc nehrajte. Okamžitě jej z vlasů a povrchů opláchněte, aby vám zůstaly jen lesklé, nádherně provoněné kadeře.

Barbie Jelly

Želé pleťová maska 370 Kč/ kus

Naplánujte si s přáteli domácí wellness den a užijte si trochu zábavy s touto růžovou želé maskou. Jednoduše si uždíbněte trochu masky a čistýma suchýma rukama ji rozetřete na pastu. Naneste na obličej a nechte pět až deset minut působit. Poté masku smyjte teplou vodou nebo pomocí žínky.

Barbie Body Balm

Tělový balzám 350 Kč/ kus

Následujte své sny o hebké, oslnivé a třpytivé pokožce – sáhněte po limitovaném tělovém balzámu vytvořeném ve spolupráci s Barbie™. Je vyrobený z fair trade bio kakaového másla, bambuckého másla, rubínové kakaové hmoty a spousty třpytu, aby zanechal vaši pokožku nejen heboučkou, ale také krásně voňavou a zářivou! Vaše srdce roztaje…

Barbie Dream

Cukrový peeling na tělo 315 Kč/ 100g

Vydrhněte se sladkým koktejlem ze spousty hydratačních rostlinných másel a rozjasňujících citrusových silic pro pokožku jako ze sna. Skočte do sprchy, naberte si hrst tohohle vydatného peelingu, malými krouživými pohyby jím promasírujte pokožku a poté opláchněte. Exfoliační cukr spojili s fair trade bio kakaovým máslem a extra panenským kokosovým olejem, aby vaše pokožka zůstala nejen čistá, ale i hebká a hydratovaná. 

Barbie Shoe / Handbag / Boombox

Mýdlo 200 Kč / kus

Pořiďte si všechny vysněné mýdlové doplňky z kolekce ve spolupráci s Barbie™. Jsou vyrobené z našeho mýdlového základu bez palmového oleje, nesou lahodnou vůni rebarborového dezertu a ukrývají fair trade bio kakaové máslo, aby zanechala vaši pokožku heboučkou a krásně voňavou.

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: Lush