WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Párty novinky v dekorativní kosmetice: Co nás zaujalo?

Konec roku je i obdobím milých společenským setkání a večírků. Přichází pravá chvíle udělat si radost novou kosmetickou vychytávkou. A zahalit se do teplých a sytých barev. Které produkty zaujali nás v redakci?

Oční paletky Drama a Romance

Zasněná romantička i vášnivá „drama queen“, něžná blondýnka i výrazná brunetka – všechny ocení luxusní paletky očních stínů, které přesně odpovídají jejich naturelu. Paletky s příznačnými názvy Drama a Romance obsahují 12 nádherných světlých i tmavých odstínů s bohatou pigmentací. Stíny jsou snadno roztíratelné, neusazují se v záhybech víčka a díky své viskozitě jsou dlouhotrvající. Světlé odstíny mohou být používány i jako highlighter na ostatní barvy.

Paletka Drama obsahuje tmavší odstíny včetně sytě zelené, modré nebo tmavě šedé, paletka Romance je zase „vyladěná“ do růžových a fialových tónů.

Obě paletky jsou „vegan friendly“ a neobsahují složky živočišného původu.

Paletka očních stínů Drama a Romance, Dermacol – 499 Kč / 18 g

Elegance i glamour

Líčení na speciální příležitosti i běžný den krásně rozjasní multifunkční rozjasňující paletka vonící po broskvích a arganového květech. Tvářenka a bronzer dodají tváři svěží vzhled a krásně zvýrazní lícní kosti. V paletce najdete i dva rozjasňovače, které je možné použít na sucho i na mokro. Zatímco v prvním případě dosáhnete jemný elegantní třpytivý efekt, při použití navlhčeného štětce vyčarujete výrazný glamour lesk. Luxusní balení s pohyblivými flitry a srdíčky a zrcátkem uvnitř předurčují tuto paletku i na dárek, který rozhodnete nebudete schovávat v kabelce.

Multifunkční rozjasňující paletka, Dermacol – 499 Kč / 10 g

Dokonalá párty rtěnka

Dvoufázová barva na rty 16H Lip Colour patří již 3 roky k bestsellerům mezi rtěnkami a k hvězdám každé společenské události. Vděčí za to své dlouhotrvajícím textuře, která odolá jídlu, pití i polibkům a bez porušení vydrží na rtech až 16 hodin. Kromě barevné složky obsahuje krémovou fázi, která rty hydratuje a prodlužuje trvanlivost líčení. Dermacol nyní uvádí na trh 6 nových odstínů, takže z aktuální nabídky třiceti barev si tu svou vybere opravdu každá žena.

Dlouhotrvající rtěnky 16H Lip Colour, Dermacol, 6 nových odstínů – č. 25, 26, 27, 28, 29, 30 – 199 Kč

Expresní odlíčení

Po pozdním návratu z večírku oceníte odličovací tampónky s vitaminem E, výtažky z tužebníku jilmového a aktivní látkou SYMMOLLIENT®, která zabraňuje vysoušení pleti. Několika tahy odstraní voděodolný make-up, řasenku i rtěnku (včetně dlouhotrvajícím barvy 16H Colour). Neucpávají póry, jsou oftalmologicky testovány a vhodné i pro uživatelky kontaktních čoček. V praktickém balení je můžete mít u sebe kdekoliv. Vhodné i na citlivou pleť.

Odličovací tampónky, Dermacol – 69 Kč / balení (20ks)

Tip redakce

Zamilovala jsem se do multifunční rozjasňující paletky. Když jsem ji spatřila, musela jsem ji mít. Uvnitř luxusního obalu se skrývají dva korektory a dva rozjasňovače.

Více informací o výrobcích Dermacol naleznete na www.dermacol.cz.