WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Novinka od MAX FACTOR – rozjasňující pleťové sérum MIRACLE PURE pro svěží a zářivou pleť

Rozjasňující pleťové sérum Miracle Pure od Max Factor je ta správná denní dávka vitaminů pro vaši pleť. Díky unikátní textuře se zlatými perličkami pro rozjasňující efekt toto pečující sérum poskytuje vaší pleti potřebnou výživu a přirozený jas.

Klinicky testované veganské složení je navíc obohacené o vitamin C a formu vitaminu B3 – niacinamid. Toto multifunkční sérum můžete používat samostatně, pod make-up nebo ho můžete smíchat s 1–2 kapkami make-upu, abyste zvýšili jeho pečující účinek i rozjasnění. Inspirováno přírodou a vyvinuto společností Max Factor.

Výhody:

Rozjasňující pleťové sérum Miralce Pure dodává pleti denní dávku vitaminů propřirozeně zdravý vzhled a při pravidelném používání sjednoduje tón vaší pleti.

Složení obsahuje pečující složky včetně vitaminu C a niacinamidu, což je forma vitaminu B3, který hydratuje pokožku a stimuluje tvorbu kolagenu pro pevnější a pružnější pleť.

Toto multifunkční sérum můžete používat samostatně, pod makeu-up nebo v kombinaci s podkladovým make-upem a docílit tak efektu hladké a zářivé pleti.

Veganské složení dodává pleti hydrataci a zlaté perličky s rozjasňujícími

efektem ji okamžitě rozzáří.

Klinicky testované složení obsahuje 95 % látek přírodního původu; kosmetika je dodávána v balení s certifikací FSC.

Způsob použití:

Krok 1: Naneste několik kapek do dlaní a sérum jemně vmasírujte do pokožky obličeje a na krk.

Krok 2: Sérum můžete používat samostatně, pod make-up nebo ho můžete smíchat s 1–2 kapkami make-upu, abyste zvýšili účinek péče o pleť.

Krok 3: Pro lepší výsledky aplikujte sérum ráno i večer.

Doporučená maloobchodní cena:

Sérum na pleť Miracle Pure 399 Kč / 15,99 EUR

Zdroj foto: Max Factor