WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Je Chat GPT opravdu tak skvělý pomocník, nebo existují i lepší varianty?

V posledních měsících se ve všech zprávách, na sociálních sítích i v reklamách objevuje neustále probíraný Chat GPT. Tento šikovně napsaný program způsobil opravdovou revoluci napříč všemi odvětvími. Nic však není tak dokonalé, jak se na první pohled tváří. Na co musíte myslet?

Je Chat GPT opravdu tak skvělý pomocník, nebo existují i lepší varianty?

Nedokonalý pomocník

Podívejme se na tuto problematiku z hlediska poměrně univerzální disciplíny, kterou je tvorba textů. Správně zvolená slova prodávají produkty, vytváří vztah se zákazníky, přináší jedničky ze slohových prací a tak dále. Spousta studentů i podnikatelů se přesně proto začíná spoléhat na pomoc umělé inteligence. Problémem je, že klasický Chat GPT má tendence vymýšlet si nepravdivé informace, opakovat prázdné výrazy a ne vždy dodržuje pravopis.

Z toho důvodu začala vznikat celá řada odlišných programů, jež se snaží odstranit neduhy dané platformy. Žádný z nich vám sice neposkytne naprostou dokonalost, ale některé poskytují celkem kvalitní služby.

Na českém trhu si svou oblíbenost získal hlavně Chat GPT česky pod křídly aplikace Deeply.

Je Chat GPT opravdu tak skvělý pomocník, nebo existují i lepší varianty?

Univerzální prostředek

Zmíněná Deeply zvládá rovnou několik odlišných oblastí. První z nich je tvorba prodejních textů, jako jsou popisy produktů v obchodech, textace webových stránek a podobně. Druhou funkcí je překlad do/z více než třiceti jedna světových jazyků. Určitě si nenechte ujít ani generování působivé grafiky a fotografií, přesně podle vašich specifických představ. Dané činnosti se stanou nejlepší zbraní ve válce o zákazníky.

Ačkoliv se plná verze samozřejmě platí, nejdříve si vyzkoušejte testovací přístup na pět dní zcela zdarma. Už po prvním otevření platformy si uvědomíte, jak extrémně jednoduché je generování všemožných výstupů. Stačí vám několik kliknutí myši a výsledek je na světě.

Zdroj foto: Deeply.cz, Pixabay.com