WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Palladium hostí výstavu fotografií „Bubble“ Alexandera Dobrovodského

Vernisáží začala v nákupním centru Palladium výstava fotografií světoznámého fotografa Alexandera Dobrovodského. Výstava potrvá do konce srpna 2023. Na výstavě budou mít návštěvníci Palladia možnost prohlédnout si téměř dvě desítky fotografií, které vznikly v rámci umělcovy stáže ve Španělsku v zimě roku 2023 a před obdobím dovolených se naladit na atmosféru této jižní země.

Alexander Dobrovodský je uznávaný český fotograf. V roce 1999 v rámci studia v USA vytvořil portfolio, díky kterému získal plné studijní stipendium na studium fotografie na Art Institute of Pittsburgh (AIP). Rok 2005 strávil v Amsterdamu, kde rozvíjel svůj osobní fotografický jazyk ovlivněný holandským světem. Po návratu do Prahy začal pracovat na projektech zaměřených především na životní styl, sport, portrét, automobilovou a architektonickou tematiku. Od roku 2007 fotografuje pro světové agentury a časopisy, včetně světových kampaní pro Nike, Samsung, Avast, Pilsner Urquell a dalších.

Výstavu naleznou návštěvníci v Palladiu v patře +2 v prostoru „Gaming – Art – Relax Zóna“. Nejkratší cesta do Zóny vede od vstupu do nákupního centra z náměstí Republiky pomocí dvou na sebe navazujících eskalátorů do patra +2 a dále eskalátorem vedle fitness nahoru přímo do Zóny.

Zóna je otevřena denně od 11 do 18 hodin. Vstup do Zóny je zdarma.

Kromě výstavy si v Zóně zákazníci mohou zahrát vybrané hry ve virtuální realitě, odpočinout si v pohodlném křesle, nabít svůj mobilní telefon nebo přečíst knihu zapůjčenou od společnosti Luxor.

Více informací o Zóně naleznete na webu www.palladiumpraha.cz nebo na sociálních sítích nákupního centra @Facebook@Instagram

Zdroj foto: Palladium