WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Valentýnské novinky ve STARBUCKS přicházejí v páru

Den svatého Valentýna nikdy nechutnal tak dobře jako letos ve Starbucks, kam přichází zcela nová dvojice nápojů. V netradičním spojení chutí si budete moci užít svátek zamilovaných se zbrusu novým Chocolatey Pretzel Frappuccino® Blended Beverage a novinkou v portfoliu horkých čokolád Salted Pretzel Hot Chocolate. Ať jsou vaše plány jakékoliv, lahodné novinky jistě učiní letošní valentýnský svátek výjimečným. 

Nové Chocolatey Pretzel Frappuccino® Blended Beverage v sobě spojuje netradiční kombinaci křupavých slaných kousků preclíku, které se dokonale doplňuje s čokoládovými tóny. Se svým hladkým čokoládovým základem a křupavou preclíkovou posypkou je tento nápoj láskou na první doušek!

Pro milovníky horké čokolády je ideální volbou Salted Pretzel Hot Chocolate – perfektní kombinace bohaté čokolády a slaných tónů, ručně připravovaná našimi baristy pro váš nejvyšší smyslový zážitek. Zklidňující čokoláda se snoubí s jemnou šlehačkou čokoládové příchuti a kontrastní texturou křupavých preclíkových kousků, poskytujících horké čokoládě inovativní nádech.

Svou lásku můžete na Valentýna obdarovat i jedinečným dezertem, jakým je kupříkladu veganský Love Donut ve Starbucks. Lahodným donutem ve tvaru srdce s růžovou polevou vyčarujete své drahé polovičce úsměv na tváři.

Zamilované novinky jsou dostupné ve všech kavárnách Starbucks v České republice od 14. února do vyprodání zásob.

Nezapomenutelné valentýnské momenty vám i v letošním roce přeje Starbucks!

Zdroj foto: STARBUCKS