WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Samsung Galaxy S23 – žhavá novinka roku 2023

Telefony Samsung patří mezi výkonné a stylové smartphony, které jsou jako stvořené pro práci a zábavu. Žhavou novinkou roku 2023 je model Galaxy, který potěší všechny příznivce této značky. Čím vás tento model nadchne, jaké má vychytávky a proč byste si ho měli pořídit?

Samsung Galaxy S23 – žhavá novinka roku 2023

Nechte se oslnit prvotřídními parametry

Samsung Galaxy S23 vás oslní prvotřídními parametry, moderním designem v atraktivních barvách a špičkovým displejem. Samozřejmostí jsou perfektní pozorovací úhly a vysoká kvalita barev. Potěšeni budou milovníci fotografování a natáčení videí a také ti, kteří od smartphone požadují slušnou vnitřní paměť a skvělou výdrž. Samozřejmostí je také elegantní design a nízká hmotnost. Na jakékoliv kompromisy zkrátka u tohoto modelu není místo.

Samsung Galaxy S23 – žhavá novinka roku 2023

Tři samostatné fotoaparáty pro perfektní snímky

Po dlouhé době dochází u Samsungu ke změně designu na zadní straně. Samsung S23 v zadní části zdobí tři samostatné fotoaparáty, které se postarají o perfektní snímky. Pyšní se rozlišením 200 Mpx. Poměrně kvalitní jsou i fotografie pořizované v nočním režimu. První fotoaparát je hlavní snímač, druhý slouží pro širokoúhlé snímky a třetí pak jako základní teleobjektiv. Oproti starším modelům jsou fotoaparáty jemně zakulacené.

Samsung Galaxy S23 – žhavá novinka roku 2023

Skvělá výdrž baterie

Otravuje vás, když musíte svůj mobilní telefon často nabíjet a hledáte proto mobil s co možná nejdelší výdrží baterie? Proč se omezovat častým nabíjením? Ti, kteří používají telefon velkou část dne, budou nadšeni ze skvělé výdrže baterie. I ta se totiž u modelu Samsung Galasy S23 oproti starším řadám výrazně zlepšila, a to o úctyhodných 200 mAh. Výrobce slibuje výdrž až 1 týden na jedno nabití.

Samsung Galaxy S23 – žhavá novinka roku 2023

Slušná vnitřní paměť pro vaše soubory

Velká kapacita, to je často žádaná vlastnost při pořizování nového mobilního telefonu. Tato žhavá novinka letošního roku zaujme i slušnou vnitřní pamětí. Budete tak mít dostatek místa pro uložení pořízených fotek a videí, dokumentů, aplikací nebo her. V základní variantě se úložiště pyšní 128 GB.

Zdroj foto: Okay.sk, Samsung