WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Tradiční Vánoce s čokoládou Milka: Darujte blízkým to nejjemnější pokušení

Již se nám pomalu blíží čas adventu. K němu také nedomyslitelně patří i čokoláda Milka!

Ikonické adventní kalendáře, roztomilí plyšáci, postavičky Santy nebo plněné Snowballs lahodným krémem.

Sněhová cukrovinka

Není nic krásnějšího než Vánoce na sněhu, které vykouzlí tu pravou adventní atmosféru. S čokoládovou cukrovinkou Milka SnowBalls Milk nebo Oreo budete zasněžené vánoční náladě zaručeně blíž. Nejjemnější mléčná čokoláda ve tvaru sněhových koulí plněná krémovou náplní z lahodného alpského mléka či sušenek Oreo potěší malé i velké labužníky. Zažijte to pravé sněhové dobrodružství!

Snowballs Milk/Oreo 112 g za doporučenou MOC: 89,90 Kč / 3,49 €

Tradiční odpočítávání

Adventní kalendáře jsou neodmyslitelnou součástí předvánoční atmosféry. Již tradičně nám zpříjemňují odpočítávání dní do Štědrého večera adventní kalendáře od Milky, v nichž se ukrývají nejjemnější čokoládové postavičky. Jsou vyrobeny z čokolády z alpského mléka a radost z nich bude mít celá rodina.

Adventní kalendář 200 g za doporučenou MOC: 179,90 Kč / 6,99 €

Pro milovníky Oreo – s každým okénkem Vánocům blíž!

Tradice odpočítávání dnů adventu je součástí předvánoční nálady snad ve všech domácnostech. Každodenní připomínku rodinné pohody si Milka připravila také pro milovníky Oreo sušenek. V políčkách adventního kalendáře najdete oblíbené Oreo cukrovinky, takže při čekání na Štědrý večer vás každý den překvapí jeden malý dáreček. A Vánoce jsou tu!

Adventní kalendář Oreo 280 g za doporučenou MOC: 249,90 Kč / 9,99 €

Nejmilejší Santa

Pověstný čokoládový Santa od Milky má v čase adventu své právoplatné místo již několik let. Úsměv totiž dokáže vykouzlit na tváři i těm nejmlsnějším jazýčkům. Nejjemnější čokoláda z alpského mléka harmonicky dotvoří předvánoční atmosféru. Čokoládové figurky se navíc skvěle hodí jako mikulášská nadílka, kterou ocení každý bez rozdílu věku.

Santa 45 g za doporučenou MOC 29,90 Kč / 1,19 €

Santa 90 g za doporučenou MOC 55,90 Kč / 2,29 €

Plyšová nadílka

Vánoční sob, Santa či medvídek? Kolekce tří plyšových hraček s bohatou nadílkou plnou alpské čokolády v té nejjemnější podobě oslní každého, kdo se už nemůže dočkat Vánoc. Zapojte plyšáky do mikulášské nadílky pro vaše nejmenší a užijte si moment radosti z krásného dárkového balení!

Milka plyšák 96 g (3 dizajny) za doporučenou MOC: 199,90 Kč / 7,99 €

Zdroj foto: MILKA