WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

E.Mi představuje novinku Whipped Butter

E.Mi představuje produktovou novinku v péči o ruce Whipped Butter – nadýchané máslo na přírodní bázi másla s jemnou texturou, která hloubkově hydratuje a vyživuje pokožku. 

Textura na bázi másla a suchých olejů obohacená o Vitamin E předurčuje produktu vynikající hydratační vlastnosti. Zpomaluje proces stárnutí a udržuje rovnováhu vody a lipidů.

Kakaové máslo hydratuje, zjemňuje pokožku, zlepšuje její pružnost a pevnost.Bambucké máslo a karisteroly obsažené v jeho složení aktivují tvorbu kolagenu. Mastné kyseliny podporují hloubkovou hydrataci pokožky a zabraňují předčasnému stárnutí. Olej z hroznových semen je číslo 1 pro udržení mladistvosti a krásy pokožky. Proniká do hlubokých vrstev epitelu a vyživuje je, stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu. Olivový olej je cenným zdrojem vitamínu E, mastných kyselin, skvalanu a rostlinných sterolů. Olej sladkých mandlí dělá pokožku jemnou a sametovou. Blahodárné složky mandlového oleje se vzájemně doplňují a tvoří spolehlivý komplex pro péči a ochranu pokožky. Vitamín E pomáhá udržovat pokožku mladistvou a zabraňuje ztrátě vlhkosti.

Přípravek je primárně určen pro aplikaci na pokožku rukou, ale je vhodný i pro použití na tělo, lokty a dekolt. Tavící se textura při kontaktu s pokožkou aktivuje rychlý účinek: pleť je hladší, pevnější a nádherně zářící. Jemné třpytky decentně zdobí ruce leskem poaplikaci. Chrání pokožku před škodlivými vlivy UV záření. Bojuje proti stárnutí pleti. Vhodné pro všechny typy pleti a pro všechny roční období.

Bez parabenů, bez alkoholu, veganské, bez vody.

7-Free – neobsahuje zdraví škodlivé látky: formaldehyd, formaldehydové pryskyřice, toluen, dibutylftalát, kafr, xylen a ethyltosylamid.

Netestováno na zvířatech.

Cena: 170 Kč

Více informací na emi-shop.cz.

Zdroj foto: E.Mi