WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Péče o automobil není dominantou mužů, i ženy si umí poradit

O ženách a autech koluje celá řada nepravd a pověr. Přestože muži se do žen rádi strefují a tvrdí o nich, že jsou nemožné řidičky, z výzkumů jasně vyplývá, že ženy jsou mnohem opatrnějšími řidiči než muži. Za rizikové řidiče jsou považováni mladí muži, kteří mají čerstvé řidičské oprávnění a za volantem se předvádějí.

Ženy jsou naopak ohleduplnější a za volantem tolik neriskují. Ale nejedná se pouze o řízení, i při péči o automobil si umí ženy i bez pomocné ruky od mužů poradit.

Autokosmetika pro všechny? To je Auto Finesse

Pokud se ženy pustí do mytí svého vozu, výsledkem je precizně naleštěná kapota bez jediné šmouhy a stejně tak dokonale vyčištěná okna. V případě, že sháníte spolehlivou značku autokosmetiky, se kterou je radost pracovat, sáhněte po přípravcích Auto Finesse. Ty pochází z Anglie, a kromě opravdu povedených designů svých výrobků, zaručují rovněž i dokonalé výsledky.

Široká nabídka spolehlivé péče o auta s příjemnou vůní

V nabídce autokosmetiky Auto Finesse narazíme na celou škálu výrobků. Veliké oblibě se těší účinný čistič kol a čistič hmyzu a nečistot. Tím ale nabídka autokosmetiky AF rozhodně nekončí. Za zmínku totiž určitě stojí také řada autošamponů Auto Finess a vůní do aut, které i obyčejný vůz změní v božskou zahradu.

Jak vyretušovat drobný nedostatek na karoserii?

V případě, že při čištění vozu narazíte na nějaké nerovnosti či drobné kazy v karoserii, dá se situace zachránit jednoduše – s pomocí leštičky na auto. Leštička na auto dokáže karoserii ohleduplně retušovat a navrátit ji původní vzhled. Její ovládání je snadné a intuitivní, a vhodné i pro začátečníky.

V dokonale čistém a naleštěném automobilu se jezdí tak nějak lépe. Znáte ten pocit, když se posadíte do vozu, který ještě voní po čistících přípravcích a kapota dokonale zrcadlí nebe nad vámi? Dopřávejte si tento příjemný pocit pří řízení a nepodceňujte pravidelnou údržbu auta. Stojí to za to.

Zdroj obrázku: DimaBerlin / Shutterstock.com