WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Kosmetický tip: Lush Letní Make Up

Oslňte své okolí s veganskou dekorativní kosmetikou!

Období letních festivalů je tady a to znamená jediné! Veselý a barevný makeup, spoustu třpytek a nekonečně zábavy. 



Nechte se inspirovat naší veganskou dekorativní kosmetikou a vykouzlete nádherný makeup bez krutosti ke zvířatům.

Success

Tekuté oční linky

520 Kč / kus


Tekuté veganské oční linky Success prozáří váš pohled oslnivými odstíny stříbrné s metalickým leskem.

Motivation

Tekuté oční linky

520 Kč / ks

Veganské tekuté oční linky Motivation se pyšní odvážným hypnotickým odstínem akvamarínu.

Fantasy

Tekuté oční linky

520 Kč / kus

Pozlaťte svůj pohled za pomoci Fantasy, dekadentního metalického zlatého odstínu tekutých veganských očních linek. S tímto tekutým zlatem zazáříte jako slunce a hvězdy.

Courage

Tekuté oční linky

520 Kč / ks

Tekuté veganské oční linky Courage vám propůjčí kurážnou metalickou smaragdovou barvičku.

Robin Glow Stick

Rozjaňovač

390 Kč / ks

Trocha lichotivé třpytivé růže pro svěží a rozzářené tváře. Nechte tenhle veganský multifunkční rozjasňovač propůjčit vaší pleti živý a veselý vzhled. Hřejivé a zářivé růžové podtóny jí dodají přirozený sváteční lesk a zdravý jas, ať je léto nebo mráz.

Egret Glow Stick

Rozjasňovač

390 Kč / ks

Ozdobte svou pleť veganským rozjasňovačem s jemným perleťovým leskem pro holografický jas. Díky hydratační směsi kokosového, arganového a jojobového oleje jej snadno nanesete a docílíte vznešené záře.

Slap Stick

Tuhý makeup

600 Kč / ks

Přivítejte pleť, která je tak krásná a zářivá, jako by se právě vrátila z lázní. Přivítejte luxusní ingredience, které hydratují, zvláčňují a oživují při každé aplikaci. V make-upu ve 40 odstínech (také s teplým a neutrálním podtónem), které sednou každé tváři. Takový make-up vaše pleť ještě nezažila.

Trix Stick

Korektor

390 Kč / ks

Hydratační jojobový olej se spolu s bambuckým máslem postarají o zdravě rozjasněný hebký vzhled a rovnoměrné krytí. Fair trade bio alo vera pleť zklidňuje a antibakteriální levandule jí dodává rovnováhu. Zazařte a naneste tuhle multifuknční korektorovou tyčinku na místa, která chcete zakrýt nebo zvýraznit, nebo naneste tváře jako bronzer, pokud máte světlejší tóny pleti.

Manta

Nahatá náplň do rtěnky

320 Kč / ks

Manta je hravá, cukrátkově růžová barvička s modrými podtóny.

Obal na rtěnku 

230 Kč / ks

Znovupoužitelný obal na rtěnku ve vintage stylu není z plastu – je vyroben z částečně recyklovaného hliníku a mosazi a je perfektní na uchovávání vaší oblíbené nahaté náplně do rtěnky. Tento nádherný kousek, vyrobený ve Francii firmou Reboul, specialistou na obaly dekorativní kosmetiky, je praktický a ekologický doplněk každé kosmetické taštičky.

Veganské kosmetické štětce

od 260 Kč / ks

Naše štětce jsou 100% cruelty free (bez krutosti) a ručně vyrobeny s láskou a péčí. Štětinky našich štětců jsou 100% syntetické a veganské, v souladu s našimi cruelty free zásadami a standardy. Násada štětce je vyrobena z lehoučkého hliníku a ze dřeva získávaného udržitelnou cestou, natřeného veganským lakem.

Fighting Animal Testing

Kosmetická taštička

430 Kč / ks

Někdy věci černobílé zkrátka jsou – testování na zvířatech musí skončit. Jak lépe uchovávat své „cruelty free“ nezbytnosti než v kosmetické taštičce, které všem řekne, za čím si stojíte? Je vyrobena z bio bavlny a potištěna Rapanui, firmou z Isle of Wight, která se zabývá udržitelnou módou. Má perfektní cestovní velikost 26×18 cm, aby uschovala vše, co potřebujete mít s sebou při svých dobrodružstvích.

Všechny produkty z této řady a mnoho dalších najdete na e-shopu a v kamenných obchodech Lush.

Zdroj foto: LUSH