WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Parkování na letišti si vyřídíte ještě během dnešního večera

Už se blíží termín dovolené, ale nemáte stále jasno v tom, kde vlastně zanecháte své vozidlo? Nabízí se řešení, při kterém není nutné někam telefonovat. Stačí pouze krátká chvilka, kterou strávíte u počítače, a tato otázka bude kompletně vyřízená.

Nemusíte tedy spěchat a jakékoliv nervy jsou zbytečné. Díky jednoduché rezervaci budete mít parkování na letišti vyřízené za malý okamžik. Do formulářů uvedete jen požadované termíny příjezdu a odjezdu a také to, jestli budete chtít krytý nebo venkovní parking. Okamžitá kalkulace ceny je samozřejmostí, vždy víte, kolik přesně zaplatíte.

Jen minimum vašich osobních údajů

Nepůjde o zpověď, ale jen formulář, kde uvedete základní data. Strávíte na cestách dva týdny nebo to bude jen týdenní dovolená? Prohlédnete si, kolik míst na parkování ještě zbývá a zařídíte se potom podle toho. Parkování na letišti v Praze si zajistíte internetovou rezervací, není nutné jednat někde osobně, což je hodně praktické pro turisty pocházející z úplně jiných regionů.

Velkým bonusem je kombinace fyzické ostrahy s kamerovým systémem, takže se o svůj vůz nemusíte nijak obávat. Bude o něj s přehledem postaráno, nic špatného se nepřihodí. Když přijedete na místo, jen předáte klíčky a vyrážíte letadlem na svou vysněnou dovolenou, odbavení je skutečně plynulé a nebudete na něj čekat. Stačí jen, abyste přijeli v předem domluvený čas. A cena za parkování je jasně stanovená.

Po příjezdu si jen vezmete klíče

Počkají v boxu, který si snadno otevřete. Pak už stačí jen přijít do garáže a vydat se i s rodinou na cestu k domovu. Nemusíte se už zdržovat dalšími formuláři, vše je připraveno a zařízeno, čeká se jen na vaše letadlo. Plní energie a radosti z dovolené se můžete už brzy rozjet z Prahy do svého rodného města.

Zdroj foto: Smileparking.cz