WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

E.Mi laky s gelovým efektem – ULTRASTRONG

Ačkoliv mají gelové (akrylové) nehty spoustu výhod a mnoho žen na ně nedá dopustit, přece jen se najdou i takové, které volí jiné řešení za použití alternativních produktů. Velice oblíbené jsou laky s gelovým efektem. V čem spočívá jejich použití? Nejedná se o klasické uv gely. Jak již z názvu vyplývá, jedná se o laky, jež propůjčí nehtům gelový efekt, avšak jejich aplikace nevyžaduje rozpouštění acetonem a použití lamp.

Objevte kouzlo umění dokonalé E.Mi manikúry i z pohodlí domova a zásobte se laky s gelovým efektem z naší nabídky, která je opravdu bohatá. Nabízíme vám řadu ULTRASTRONG. Vyniká profesionálním, a bezchybným krytím, spojuje ty nejlepší vlastnosti laku a gel-laku. Principem je dvoufázový systém za použití produktů E.MiLac GEL EFFECT a E.MiLac TOP COAT GEL EFFECT. Vrstvu laku zpevňuje denní světlo a odstraňuje se odlakovačem. Nádherný výsledek bez poškození a mikroprasklin vydrží po dobu 10 dnů.

V této kategorii tedy naleznete nespočet krásných odstínů a zajisté si vyberete takový, který přesně doladí váš outfit. Doporučujeme zavítat i do sekce domácí péče, proto zde pořídíte další pomocné tekutiny, např. podkladové báze, topy, ředidla, regenerační oleje, prostředky k odstranění kůžičky, odlakovače, stimulátory růstu a další pomocníky pro domácí i profesionální použití. Nabízíme také výhodné sady na nehty s laky s gelovým efektem Ultrastrong.

Profesionální, bezchybné krytí: spojuje ty nejlepší vlastnosti laku a gel-laku, nevyžaduje rozpouštění acetonem a použití lamp. Dvoufázový systém – E.MiLac GEL EFFECT + E.MiLac TOP COAT GEL EFFECT:

• systém dlohotrvajícího lesku, který je aktivován světlem. Reakce UV-polymeru obsaženému v laku a fotoiniciátoru v horní vrstvě bezpečně reaguje na denní světlo a zpevňuje vrstvu laku


• efekt gelu bez sušení pod lampou během 10 minut


• dlouhotrvající výsledek bez poškození a mikroprasklin po dobu 10 dnů


• rychlost a pohodlí při nanášení


• odstraňuje se odlakovačem

7-Free – neobsahuje látky škodlivé pro zdraví: formaldehyd, formaldehydové pryskyřice, toluen, dibutylftalát, kafr, xylen a ethyltosylamid.

Netestováno na zvířatech.

Cena: 230 Kč

Více informací najdete na www.emi-shop.cz.

Zdroj foto: E.Mi