WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

18. března je Mezinárodní den spánku. Připravte se!

Věděli jste, že 18. března je Mezinárodní den spánku? Z tohoto důvodu se Lush v jeho nabídce věnuje relaxaci od hlavy až k patě, která je základním předpokladem zdravého spánku. Hodit starosti za hlavu a začít noc uvolněně je často snazší, než se zdá.

Zklidňující kosmetické procedury a čas pro sebe mohou být zázračným pomocníkem při odpočinku po náročném dni. 

Relaxujte s produkty v péči o obličej!

Beauty Sleep

Maska na obličej a tělo

od 450 Kč
 

Luxusní pleťová maska, do které jsme navíc přidali porci krému Gorgeous. Možná vám dokonce pomůže usnout!

Angles on Bare Skin

Čerstvá čistící roláda 

od 310 Kč
 

Z čeho je stvořena nebeská pleť? Ze směsi vyrovnávající levandule, regeneračního heřmánku
a očistného kaolinu. Jemně mleté mandle se postarají o peeling a levandule s růží zanechají pleť jako kouzlem zklidněnou. Když smícháte roládu s vodou, z rozemletých mandlí vznikne mandlové mléko, které pomáhá pleť zklidňovat, zatímco ji budete touto exfoliační směsí jemně leštit.

Napusťte si vanu!

Deep Sleep

Koupelová bomba

200 Kč/ks

Když počítání oveček ani šálek čaje nezabírá, nechte levanduli
a heřmánek v biologicky rozložitelném mušelínu rozpoutat svá hypnotická konejšivá kouzla, která vám pomohou odplout do říše snů. Levandule zklidňuje a přináší rovnováhu a neroli zahání starosti
a pomáhá zlepšit náladu, abyste uléhali s čistou hlavou. Dobrou noc!

Worry Monster

Koupelová pěna

200 Kč/ks

Nechte všechny starosti a strachy rozplynout ve fialové relaxační lázni se zklidňující levandulí a spoustou hebké pěny, která nepotřebuje žádný plastový obal.

Relaxujte ve sprše!

Twilight

Sprchové želé

od 195 Kč 

Dejte ovečkám volno a vplujte do sladkých snů za pomoci této třaslavé ukolébavky s uklidňující levandulí
a tonkou. Jejich konejšivé objetí vám pomůže relaxovat a v klidu si užít ten magický moment, kdy se den mění v noc. Jemný extrakt z mořské řasy puchratky pohladí a zvláční vaši pokožku, která po umytí tímhle slaďoušem zůstane zahalena do sladké vůně s pižmovým nádechem. Benzoová pryskyřice má na ni ochranné účinky a také uvolňuje
a zklidňuje mysl.

Sleepy

Sprchová bomba

85 Kč/ks

Je to mráček? Je to ovečka? Nezáleží na tom, jak vypadá, každopádně vám pomůže ke spánku.
Obláček ve vaší ruce provoní sprchu konejšivou levandulí a uklidňující tonkou, které vám pomohou se uvolnit a připravit se tak na posilující spánek. Během sprchování se vaše divoké myšlenky zpomalí a ylang ylang vám pomůže odplout do říše snů.

Sněte o klidné noci!

Therapy

Tuhý masážní olej

280 Kč/ks

Toto masážítko je 100% přírodní
a bio a je to váš terapeut, který se postará o klidnou mysl a hebkou pokožku. Bio levandulová silice uvolňuje mysl, navrací pokožce rovnováhu, zatímco neroli zlepšuje její tón a texturu a povzbuzuje na duchu.

Dream Cream

Krém na ruce i tělo 

od 175 Kč

Hebčí než obláčky a jemný jako deštík z ovesného mléka, tenhle snový, bylinkově delikátní krém má konsistenci hebkého chladivého hedvábí. Lehká, chladivá, zklidňující a snadno vstřebatelná směs tišicího heřmánku, extra panenského bio olivového oleje a krémového fair trade kakaového másla pro rychlé zklidnění, zvláčnění a hydrataci.

Twilight

Tělový sprej 

700 Kč/ks

Harmonická kombinace konejšivé levandule a tonky se svůdnou ylang ylang tvoří pohádkově sladkou vůni s květinovými tóny.

Proto je nejvyšší čas vypnout (a ano, myslíme to doslova, odložit mobilní telefon a relaxovat) a nechat se hýčkat Lush produkty.

S tímto vědomím vám přejeme šťastnou relaxaci!

Zdroj foto: Lush