WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Potěšte blízké kreativními dárky, které sami vyrobíte

Vánoce už pomalu klepou na dveře a všichni si klademe každoroční otázku: Čím letos svým nejbližším udělat radost? Nákupní centra se brzy zaplní všemi, kdo chtějí vybrat ten nejkrásnější dárek. Co zkusit na to jít letos trochu jinak a namísto nákupního šílenství se pustit do výroby vánočních dárků v pohodlí domova? Kreativní aktivity jistě potěší i děti a obdarovaní mohou mít jistotu, že dárek je vyráběný s láskou a jedná se o dokonalý unikát.

S inspirací jak na to a kterým směrem se vydat pomůže webová aplikace Canon Creative Park, která nabízí zcela zdarma nepřeberné množství šablon pro výrobu přáníček, vzory pro tisk vlastního balicího papíru, nástěnných a dalších bytových dekorací nebo nápadů na samolepky či nažehlovačky na trička.

Kvalitní tiskárna = polovina úspěchu

Vítaným pomocníkem při tvorbě originálních vlastnoručních dárků bude tiskárna Canon PIXMA TS6350. Zvládne totiž jakoukoli tiskovou úlohu – od pracovních dokumentů a rodinných fotografií po různé tvůrčí projekty včetně nažehlovacích obrázků, opakovaně použitelných samolepek, čtvercového formátu a magnetických obrázků.

Canon PIXMA TS6350

Zdroj: Canon

Tiskárna Canon PIXMA TS6350 vyjde na 2 990 Kč.

Originální textil jako od módního návrháře

Snad každý si někdy pomyslel, že by bylo skvělé vyrobit si tričko podle vlastních představ. A díky snadno použitelným nažehlovacím fóliím se sen stává skutečností. Canon je nabízí ve variantě pro tmavý a světlý textil. Zapojit tvůrčí schopnosti při výrobě plátěných tašek či módních kousků oblečení a obměnit tak styl nikdy nebylo jednodušší. Pro výrobu jedinečného trička stačí vybrat nebo vytvořit unikátní motiv, vytisknout ho na nažehlovací papír a následně nažehlit na jakékoli tričko. Stejně tak lze nažehlovačkami ozdobit i jakýkoli jiný druh textilu.

Nažehlovací fólie Canon LF-101

Zdroj: Canon

Balení 5 kusů A4 nažehlovacích fólií LF-101 nebo DF-101 stojí přibližně 300 Kč.

Magnetky a samolepky jako jedinečná dekorace

Drobné dekorace vytvořené z rodinných fotografií jistě potěší nejednu babičku a dědečka. Snadno je vytvoří každý pomocí samolepících a magnetických papírů od Canonu. Fotografie vytištěné na samolepící papír skvěle drží na zdi a v kombinaci s hodinovým strojkem tak mohou představovat jedinečné hodiny, které pod stromečkem vykouzlí úsměv na tváři. Nejednoho teenagera potěší originální samolepky na notebook nebo telefon, díky kterým si bude připomínat zážitky s kamarády.

Fotografie na samolepícím fotopapíře Canon RP-101

Zdroj: Canon

Fotografie vytisknuté na magnetky přetvoří nudnou lednici na rodinnou galerii plnou vzpomínek. Magnetky na lednici mají ale i praktický význam jako držák nákupního seznamu, připomínek nebo milých vzkazů pro zpříjemnění rána.

Fotografie na magnetickém fotopapíře Canon MG-101

Zdroj: Canon

Balení 5 kusů magnetického fotopapíru velikosti 10 x 15 cm lze pořídit za 189 Kč, samolepicí fotopapír stejného formátu za 159 Kč.

Unikátní dárkový papír překvapí

Jednou ze starostí, které s sebou Vánoce přináší, je výběr nejhezčího balicího papíru – ideálně pro každého člena rodiny jiného, aby to byl ten pravý. A jaká je to starost, když pak papír dojde předtím, jež se zabalí všechny dárky. Řešení představuje tiskárna Canon PIXMA TS9550, která umí tisknou na formát A3 a obsahuje databázi 45 vzorů dárkového papíru. Pokud by si někdo z nabízených vzorů přeci jen nevybral, další inspiraci přinese aplikace Canon Creative Park, kde lze najít také šablony pro výrobu dárkových tašek nebo neotřelých dárkových krabiček.

Canon PIXMA TS9550

Zdroj: Canon

Tiskárna Canon PIXMA TS9550 vyjde na 5 490 Kč.