WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Nadčasové kousky letního botníku, které ulovíte ve výprodeji

Až půjdete kolem letních výprodejů, zaměřte se na boty, s kterými nešlápnete vedle teď ani za 5 let. Poradíme vám, které to jsou.

Kůže na kůži

V povinné letní výbavě každé ženy by neměly chybět kvalitní minimalistické kožené sandály. Jde o kousek, který snadno zkombinujete s džínami i šaty. Můžou vás tak provázet na každém kroku – při toulkách romantickými uličkami rozpáleného Říma, procházkami po pláži i na večerní grilovačce s přáteli.

Kožené sandály jsou investice, která vám v botníku vydrží roky.

Nechcete každé ráno přemýšlet, jaké sandály vám budou ladit k outfitu? Jděte do univerzální černé. Praktickou variantou jsou i odstíny hnědé, které lehce sladíte s kousky ve vašem šatníku.

Pozdrav ze Španělska

Látkové espadrilky pohlazené španělským sluncem patří k létu neodmyslitelně jako grilování. Vaše nohy ocení lehkost a prodyšnost a vy jejich hravost. Stačí je doplnit kloboukem a máte outfit, který vás bude doprovázet od prvních slunečných dnů až po babí léto.

Espadrilky vás okamžitě naladí na letní vlnu.

Tenisky k šatům i na kolo

Nejsou všechny dny zalité sluncem. A přesně i na ty se vám budou hodit tenisky. Plátěné tenisky jsou správným krokem pro ty, kdo hledají co nejuniverzálnější řešení pro prázdninové plány. Přes den je vyvenčíte v přírodě a odpoledne je bez obav můžete vzít na party.

S bílými teniskami nešlápnete vedle za žádných okolností.

Nebojíte se odvážnějších kombinací? Nebo jste sportovní duše? Koukněte se po výraznějších střizích, které vám zaručí i maximální pohodlí.

Letní šaty a oldschoolové tenisky? My říkáme ANO!

Hledáte kousek, který snadno zkombinujete s čímkoliv? Na rozdíl od sandálů se tady vyplatí sáhnout po bílé variantě. Světlé tenisky si za poslední roky získaly oblibu na ulicích u všech věkových kategoriích. A právoplatně.

Nazujte se do stylového pohodlí

Must have letního botníku jsou i nazouváky. Ty dnes nevynosíte jen na koupaliště, ale můžete je směle obout i do města. Ve výprodejových nabídkách si na své přijdou milovnice minimalismu i ty, které rády vystupují z davu. A vaše nohy si je v parných dnech rozhodně zamilují.

My jsme se zamilovali do hravých nazouváku z dílny Karla Lagerfelda.

Tak až půjdete lovit do výprodejů, nezapomeňte se koukat po kouscích, které využijete i příští rok. A třeba i ten potom. Lovu zdar!