WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Výrazná, drzá a pohodlná: to je nová růžová kolekce PUMA Pretty Pink

Globální sportovní značka PUMA vydává zcela novou dámskou kolekci Pretty Pink plnou růžové barvy.

Lesklé barvy, výrazné vzory a duhové detaily jsou hlavními složkami nové drzé kolekce PUMA, která obsahuje nepřehlédnutelné tenisky, pohodlné a stylové oblečení a nepostradatelné doplňky.

TENISKY

Pretty Pink obsahuje hned několik nejoblíbenějších siluet tenisek PUMA: Cali Wedge, Deva, RS-X3, Rise a Future Rider. Všechny modely v této kolekci jsou doplněny odvážnými vzory, jasnými barvami a lesklými detaily. Cali Wedge jsou nejnovější verzí nejoblíbenější PUMA siluety CALI, která nyní získala nový styl díky vysoké klínové podrážce. Další tenisky z kolekce jsou Deva, které díky robustní podrážce a hravým barvám ztělesňují punkový přístup a streetwear styl Tokia. Klasický design tenisek RS je nyní povýšen na další úroveň pomocí směsi použitých barev a materiálů v botě RS-X3. Dále kolekce nabízí také nový design boty Rise, která vychází z běžecké technologie, je inspirována jemnými liniemi a má pohodlnou konstrukci. Poslední využitá silueta v kolekci Pretty Pink je Future Rider, která vychází z běžecké boty z 80. let a stala se jednou z nejpohodlnějších PUMA bot vůbec. Podrážka absorbující náraz a stylové detaily dělají z nové verze boty Rider správný doplněk všech vašich outfitů.

OBLEČENÍ A DOPLŇKY

Novinka PUMA Pretty Pink dále nabízí širokou škálu oblečení v jasné růžové s bílými detaily. Mezi nejoblíbenější kousky patří tepláková souprava Evide Woven a tričko s grafickým potiskem a logem PUMA. Kolekce dále zahrnuje i celou řadu mikin, kalhot a doplňků, jako jsou unisex čepice, batoh nebo oblíbená kabelka shopper. Vše v nepřehlédnutelné růžové.

Vybrané produkty z kolekce Pretty Pink budou k dispozici během srpna až září u prodejců A3Sport, Zoot, Shooos, puma.com a PUMA Concept Store v Palladiu.