WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Soutěž o balíček tyčinek Fit

Tři z vás mohou vyhrát balíček müsli tyčinek Fit.

V čem spočívá přínos müsli tyčinek Fit? Nejen že si oblíbíte jejich vyváženou chuť, ale stanou se i vítaným obohacením jídelníčku vás i vašich dětí. Obsahují vitamíny, minerální látky a především vlákninu.

Soutěžní otázka:

Kde se nachází obec Klopina, v níž je soustředěna výroba tyčinek Fit?

a) v podhůří Jeseníků

b) v Českém ráji

c) na Šumavě

Nápovědu a další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: WOMENHOUSE – tyčinky Fit. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 300 a 450, tyto emaily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 11. 5. – 17. 5. 2020

Také už vám dochází kreativita? Nevíte, co dát dětem k svačině, aby jim to chutnalo a zároveň se nejednalo jen o prázdné kalorie? Vsaďte na českou klasiku – müsli tyčinky Fit od společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina.

Fit je synonymem chutné a vyvážené svačiny. Tyčinky jsou vyrobené z přírodních surovin té nejvyšší kvality. Obsahují cereálie, sušené ovoce a další plody. Jen v nabídce Fit müsli je 16 různých příchutí pro každý den .

Fit müsli není jen další sladkostí v nabídce supermarketů. Díky svému složení je vynikajícím zdrojem postupně se uvolňující energie, nás zasytí a skvěle zregeneruje. Představuje prostě takový malý nutriční podklad do kapsy. Nevěříte? Zkuste si o tyčinky Fit zahrát a můžete se přesvědčit sami! Stačí najít správnou odpověď na naší soutěžní otázku.

Další informace naleznete na www.tycinkafit.cz.