WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Osvěžte svůj šatník sexy mikinou s potiskem!

Milovnice cvičení v posilovně i na čerstvém vzduchu, ale i ženy preferující sportovní styl nesmějí postrádat kvalitní a skvěle padnoucí mikinu s potiskem. I při sportu a ve volném čase chtějí vypadat přitažlivě. Jen tak vynikne jejich sexy vzhled a vypracovaná postavička!

Už dávno odzvonilo vytahaným mikinám, které zakrývají krásné ženské křivky. V pohodlném a správně střiženém oblečení se cítí každá žena přirozeně a komfortně.

Ať vše padne jako ulité

Při sportu je velmi důležitý volný pohyb, jinak si zážitek z maximálního výkonu určitě nevychutnáte. Když vás něco tlačí a svírá, pohyb není příjemný pro žádnou část těla. Ruku na srdce. Ženy vybírají také očima, a proto musí být mikina s kapucí designově propracovaná, originální a na první pohled kvalitní. Dámské mikiny UTOPY splní požadavky každé uživatelky, protože jsou vyrobeny z materiálů lahodících pokožce. Nelze opominout jejich moderní a nadčasový styl a nápadité potisky. Jakmile si obléknete jednu z mnoha mikin oblíbené značky, budete i při té nejnáročnější sportovní aktivitě jako v bavlnce.

Buďte přitažlivá!

Když se řekne mikina s potiskem, nezní to pro uši ženy zrovna lákavě, ale s modely UTOPY je to jiné. Originální kousky s ojedinělými a neokoukanými potisky se zalíbí i dámám, které tomuto druhu oděvů nefandí. Pokud neprahnete po zářivých barvičkách, uchvátí vás černo-bílá kombinace či mikiny s geometrickými tvary a květinovými vzory. Určitě vás potěší, že si můžete k mikině zakoupit i stylové legíny, jež vaši postavu zdokonalí, aniž byste udělali jediný pohyb. Sportovní legíny jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, disponují vyšším pasem a fashion designem.

Ať už vyrážíte do posilovny, zaběhat si anebo preferujete rychlou chůzi, v mikinách a legínách UTOPY se budete cítit skvěle a ostatním sportovkyním vyrazíte svým outfitem dech!