WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Americká sprcha | Tip na knihu

Rok au pairem v jižní Kalifornii

Dokáže se David postarat nejen o sebe, ale především o Konora, Karissu, Krise a Karin, aniž by mu explodovala kůra mozková?

Kniha přináší neobyčejný příběh mladého muže, který se ve svých 22 letech stal historicky prvním au pair mužského pohlaví v rodině Williamsových. Se svérázným humorem vzpomíná na každodenní život se čtyřmi temperamentními dětmi v jižní Kalifornii, ale čtenáře vezme i do Mexika, Las Vegas nebo na Havaj.

David Teichmann

Narodil se ve Švédsku ve městě Göteborg v roce 1992, kde oba jeho rodiče pracovali. V roce 1993 se společně se svou matkou, otcem a o dva roky starší sestrou odstěhovali do Česka, do domoviny jeho rodičů. K cestování ho vedli rodiče již od malička. Ve 22 letech odjel do jižní Kalifornie, kde se rok staral o čtyři americké děti ve věku 2 – 10 let a stal se tak historicky prvním au pair mužského rodu v rodině Williamsových. Nyní, o čtyři roky později, vydává knihu Americká sprcha, která detailně popisuje jeho každodenní život v kalifornii po boku čtyř hyperaktivních dětí a vtipně navazuje na historky, které zažil.

Autor: David Teichmann

Žánr: román, cestování

Počet stran: 80

Vazba: brožovaná

Vydalo nakladatelství Pointa.

Více naleznete na www.pointa.cz.