WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Otevíračka nového obchodu LUSH v Palladiu | Editorial

Přeji hezký začátek nového týdne. Tento bude opět velmi nabitý, nejen akcemi, ale také informacemi, které jsme si pro vás připravili. Trochu i v duchu vánoční atmosféry, protože… nerad bych někoho „strašil“, ale Vánoce tu budou už ani ne za měsíc. Tak se pojďme podívat, co jsme si pro vás na tento týden připravili.

Bohemian Bistro, Residence Dvořák (Asten Hotels)

V rámci našeho nového portálu NejlepšíKavárny.cz jsme navštívili a vyzkoušeli dalšího „adepta“ na označení nejlepší kavárna. Tentokrát jsme ochutnávali kávu a další „doslova dobroty“ v Bohemian Bistru, které je součástí Rezidence Dvořák a provozuje ho společnost Asten Hotels.

Soutěž o balíčky ořechů z e-shopu Nutsman.cz

Soutěžit s námi můžete i tento týden o úžasné a výživné balíčky ořechů od e-shopu Nutsman. A o tom, že je o co, svědčí i výčet, co všechno v balíčku naleznete. Jako například: mandle, lněné semínko, lískové ořechy, lískové ořechy v karamelu a kakau i mandle ve slaném karamelu.

Brunch „Adut Only“ ve francouzské restauraci La Gare

Pozveme vás v článku a podcastu na nedělní „Adult Only“ servírovaný brunch do francouzské restaurace La Gare přímo od kreativního šéfkuchaře Jana Kvasničky.

Testování produktů pro pánský styling z e-shopu Notino.cz

A díky e-shopu Notino vám doporučíme, jaký byste měli partnerovi k Vánocům koupit přípravek na vlasový styling, protože kolegové z portálu MENHOUSE.cz jich vyzkoušeli hned několik a sepsali žebříček těch nejlepších, ale i těch největších propadáků daného testování.

Nově otevřený obchod LUSH v Palladiu

Na závěr vás ještě pozveme formou textu, ale i spoustou inspirativních fotografií (v galerii pod článkem), které pořídily kolegyně z otevíračky nového obchodu LUSH v Palladiu. Ten je teď ještě větší, krásnější a plný těch nejlepších věcí, jež značka LUSH nabízí. Můžete tak v klidu a přehledně nakoupit nádherné dárky na blížící se Vánoce. Kolegyňky z redakce absolvovaly slavnostní otevření a náramně si to užily při VIP prohlídce, výrobě a zkoušení nových fresh produktů. Oči jim zářily z dárků, co si odnesly, ještě po celý zbytek dne u nás v kanceláři…

Tak nás dál sledujte, abyste o tyto a další informace nepřišli.

Krásný a příjemný už předvánoční čas vám všem.

Mikolášek Ivo – šéfredaktor