WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Poznejte Anti-Akné-Program, který vás zbaví nepříjemných pupínků

Už vám dávno není -náct, ale stále máte problémy s akné? Trápí vás vzhled vaší pokožky a chtěli byste s tím něco dělat? Anti-Akné-Program zahrnuje komplexní léčbu akné ve všech jeho fázích.

Poznejte Anti-Akné-Program, který vás zbaví nepříjemných pupínků

Akné u dospělých může mít mnoho příčin. Vznik pupínků v dospělém věku zpravidla ovlivňují hormonální vlivy, dědičnost, stres nebo přepracování. Jakmile dochází k nadměrné aktivitě mazových žláz, k jejich uzavírání a k hromadění mazu, vznikají, s přispěním bakterií v mazových žlázách, záněty projevující se začervenalými pupínky – celkově akné. V pražské klinice estetické dermatologie BcD Clinic poskytují všem, které trápí nadměrný výskyt akné komplexní „Anti-Akné-Program“.

Co zahrnuje Anti-Akné-Program

Jedná se o ucelený program, který má za cíl snížení produkce kožního mazu, potlačení tvorby bakterií, snížení výskytu zánětů, pomoc s rychlejší regenerací pokožky a odstranění jizviček po akné.

Součástí programu je využití IPL intenzivního pulsního světla, radiofrekvence, chemického peelingu, laserové gelové masky, CO2 laseru, laserové NdYAG léčby, doporučení lokálních léčivých přípravků a v případě těžkého výskytu akné se sahá po celkové léčbě pomocí derivátů vitaminu A – retinoidů.

Poznejte Anti-Akné-Program, který vás zbaví nepříjemných pupínků

Metody léčby akné, které nebolí a může je podstoupit každý

Léčbu akné může podstoupit opravdu každý. Velmi dobrých výsledků se dosahuje zejména při léčbě akné laserem. Tato neinvazivní metoda potlačuje zánět, snižuje cévní zásobení mazových žláz a potlačuje vznik bakterií způsobujících záněty.

K ošetření akné laserem se používá vysoce výkonný NdYAG laser, který pomáhá snížit tvorbu kožního mazu. Díky tomu dochází k hojení zánětlivých procesů. Laserové ošetření akné je ideální pro oblasti obličeje a krku. Provádí se jednou za 3 až 4 týdny a je vhodné podstoupit 4 až 5 ošetření, aby se dosáhlo požadovaného výsledku.

Mezi vhodné metody léčby akné se řadí i již zmiňovaný chemický peeling, obzvláště retinolový, který pomáhá odstraňovat odumřelé buňky, nadměrný maz a bakterie z povrchu pokožky. K lokálním terapiím se řadí péče pomocí přípravků otevírajících mazové žlázy a potlačujících výskyt bakterií.

Kompletní Anti-Akné-Program i jednotlivé metody léčby akné vám pomohou s tímto nepříjemným problémem rychle a účinně. Díky „uzdravení” pokožky se budete cítit mnohem lépe a vaše vizáž získá plusové body.

Zdroj foto: BcD Clinic