WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Kvalitní tisk nemusí být drahý. Víme, jak na to!

Pořídili jste si domů tiskárnu, že si budete tisknout vaše zážitky ve fotografické kvalitě? Potom vás ještě po vytištění několika desítek zážitků čekal ještě jeden bonusový zážitek navíc. Ten, když vás omráčila cena za náplně do tiskárny. Ta totiž v případě inkoustových tiskáren často atakuje cenu tiskárny samotné. Výrobci totiž nevydělávají na zařízeních, ale na spotřebním materiálu, který do tiskárny zkrátka musíte dokupovat. Na druhou stranu existují možnosti, jakým způsobem zde lze výrazně ušetřit.

Zážitky z dovolené můžete tisknout kvalitně a přitom levně

Náplně do tiskáren totiž nevyrábějí pouze výrobci tiskáren samotných, ale také alternativní výrobci. Zde se můžete setkat s náplněmi různé kvality. Pro vás je důležité, že byste se měli zaměřit zejména na náplně:

  • Od spolehlivých dodavatelů
  • S patřičnými certifikáty

Určitě například nepatří mezi nejlepší nápad koupit náplň do tiskárny neznámého původu někde na zahraničním e-shopu. V současné době existují na trhu spolehliví tuzemští dodavatelé, kteří vám dodají levné cartridge prvotřídní kvality. Jak jistě víte, pojmem cartridge se označuje náplň právě do inkoustové tiskárny. Zavedené dodavatelské firmy na českém trhu vám přitom jsou schopni dodat takové produkty, které mají všechny potřebné certifikace. To vám samozřejmě zaručuje vysokou kvalitu výrobků a potažmo také vysokou kvalitu tisku. U kvalitních náplní je tisk srovnatelný s kvalitou originální náplně, a to za zlomkovou cenu.

Také na pracovních dokumentech můžete ušetřit

Když už ušetříte na tisku vašich zážitků z rodinných dovolených, určitě můžete ušetřit také při tisku pracovních dokumentů. K tomuto účelu se obvykle používají tiskárny, které mají nižší náklady na tisk. Zde jsou jako náplně tzv. tonery. Když zakoupíte značkové tonery Brother na českém e-shopu, určitě získáte lepší cenu než v kamenném obchodě. Také zde můžete přitom ještě více ušetřit, a to opět díky využití produktů alternativních výrobců.