WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Soutěž o voucher na nákup do prodejen KiK

Tři z vás mají možnost vyhrát voucher na nákup do prodejen Kik.

Léto a vysoké teploty nám dávají pořádně zabrat a je úplně jedno, jestli jste štíhlá, nebo máte plnější tvary. Ať už máte postavu jakoukoliv, základním pravidlem, jak zvládnout horko, je pohodlný střih a prodyšné materiály.

Soutěžní otázka:

Jaký sortiment naleznete v prodejnách KiK?

a) dětské, dámské, pánské oblečení a bytové doplňky

b) potraviny

c) autokosmetika

Nápovědu naleznete na webu www.kik.cz.

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: WOMENHOUSE – KiK. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 150, 300 a 450, tyto maily od nás obdržely výhru.

Soutěž trvá od 29. 7. – 4. 8. 2019.

Soutěž byla ukončena a výherci byli kontaktováni e-mailem.

Letní oblečení by mělo být volné a vzdušné. Místo úzkých triček a obtáhnutých kalhot bychom měli zvolit volnější střihy, které zabrání nadměrnému pocení a umožní nám volný pohyb. Díky vhodně zvolenému oblečení se tak můžete cítit příjemně, i pokud máte výraznější ženské křivky. Kolekce XXL oblečení v KiKu nyní nabízí celou řadu letních topů, které vynikají právě pohodlnými střihy a materiály.

Výhodou volnějšího střihu topů je jejich snadná kombinovatelnost. Skvěle se k nim hodí například legíny. Ty sice těsně obepínají tělo, ale díky dobře zvolenému materiálu jsou velmi prodyšné a pohodlné. Legíny však skvěle vypadají i s letními šaty či tunikami.

Více na www.kik.cz.