WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Vystavte hmyzu stopku! Zajistí to kvalitní sítě proti hmyzu

S přicházejícím létem je nutné myslet nejen na ochranu před horkem, ale také před hmyzem. Pokud stále patříte k těm, kdo si ještě nepořídili sítě proti hmyzu, protože je nepovažujete za důležité nebo vám nepřipadají dostatečně funkční, nechte se přesvědčit o opaku. V létě je skvělé nechat otevřená okna nebo dveře, ale pokud vám kvůli tomu do domácnosti létají mouchy, komáři nebo jiný bodavý hmyz, není to dobře.

Použití sítí je velmi snadné

U oken si vystačíte si s oboustrannou páskou či suchým zipem. U dveří je situace trochu složitější, jelikož dveřmi potřebujeme procházet. Především potřebují vhodný rám, ale v každém případě se tato investice vyplatí. Dnes již můžete koupit takové sítě proti hmyzu, které jsou takřka neviditelné a i estetické. Dají se pořídit velmi levně – třeba již od 500 korun, ale samozřejmě se dá investovat více a pořídit si třeba efektivní rolety na dálkové ovládání.

Nabídka je široká

V závislosti na typu vašich oken a dveří a také na vašich požadavcích můžete vybírat ze široké nabídky různých typů sítí. Můžete například volit mezi hliníkovou konstrukcí nebo imitací dřeva či si vybrat dokonale průhledné sítě proti hmyzu ze skelných vláken potažených PVC tmavé barvy. Dále je možné si zvolit okenní sítě v upínacím rámu, okenní sítě rolovací, dveřní sítě závěsné, posuvné a mnoho dalších variant.

Ekologické a trvalé řešení

Hlavní výhodou je to, že se jedná o velmi snadné, efektivní, ale i šetrné řešení problémů s hmyzem. Nemusíte používat žádné repelenty, ani jiné chemické produkty, hmyz také v domácnosti nemusíte zabíjet, ale jednoduše mu zabráníte ve vstupu. Je to také řešení trvalé, které vydrží desítky let, pokud si pořídíte kvalitní výrobek. Pokud stále váháte, zkuste dát toto léto sítím proti hmyzu šanci, určitě nebudete litovat. Léto bez hmyzu a nepříjemného bzučení bude daleko lepší.

Zdroj obrázku: Lost_in_the_Midwest / Shutterstock.com