WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

ONLYFASHION: Dámské módní trendy pro rok 2024

Rok 2024 přináší v dámské módě několik zajímavých trendů. Mezi ty nejvýraznější patří:

Pastelové barvy

Pastelové barvy se vrací do módy s novou silou. Jsou symbolem optimismu a dobré nálady. V roce 2024 se můžeme těšit na jemné odstíny růžové, modré, zelené, žluté i béžové. Pastelové barvy se budou hodit jak do každodenního outfitu, tak i na slavnostnější příležitosti.

Oversize silueta

Oversize silueta je dalším trendem, který bude v roce 2024 velmi populární. Jedná se o volnější střihy, které lichotí každé postavě. Oversize šaty, bundy, kabáty i kalhoty jsou skvělou volbou pro ženy, které chtějí vytvořit pohodlný a zároveň stylový outfit.

Výrazné ramena

Výrazná ramena jsou dalším výrazným trendem, který se vrací zpět do módy. Tento trend je ideální pro ženy, které chtějí zdůraznit svou siluetu. Výrazná ramena můžeme najít na sakách, bundách, šatech i topech.

Průsvitné materiály

Průsvitné materiály jsou ideální pro letní období. Jsou sexy a zároveň elegantní. Průsvitné šaty, topky nebo sukně lze kombinovat s jinými oděvy, aby byl outfit decentní.

Denim

Denim je stále trendy a v roce 2024 bude obzvláště populární. Džíny, džínové bundy i košile budou v různých střizích a barvách. Denim lze nosit na každodenní nošení i na slavnostnější příležitosti.

Retro vzhled

Retro vzhled je zpět v módě. V roce 2024 se můžeme těšit na šaty s volány, sukně s třásněmi nebo kožené bundy ve stylu 50. let. Retro vzhled je ideální pro ženy, které chtějí vytvořit jedinečný a nezapomenutelný outfit.

Tyto trendy jsou jen malou ukázkou toho, co nás v dámské módě v roce 2024 čeká. Pokud chcete být trendy, neváhejte si pořídit některé z těchto kousků.

Nebo si počkejte na další naše tipy, které najdete na portálu o módě ONLYFASHION.cz.

Zdroj foto: HMG, ONLYFASHION