WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Tipy na skvělé vánoční dárky pro pány od ANSON’S

S těmito kousky pod stromečkem neuděláte chybu! Vybrat vánoční dárek pro muže není žádná legrace (potvrzuje 9 z 10 žen) a je téměř nadlidský úkol trefit se s jistotou do gusta všem. Nicméně jednu věc mají společnou, ať už jde o manžela, přítele, tatínka, dědečka, syna nebo kolegu v práci: oblékají se (většinou) všichni. Ať už obdarovaný preferuje praktičnost, eleganci nebo nejnovější trendy, vše najdete v módním domě ANSON’S, který vybral ty nejlepší kousky pod stromeček.

Tipy na skvělé vánoční dárky pro pány od ANSON’S

V ANSON’S čeká na zákazníky široký výběr kvalitních mezinárodních i exkluzivních značek. Prodejny se navíc mohou pochlubit unikátním designem, ale také týmem zkušených módních poradců. ANSON’S, který patří do skupiny Peek & Cloppenburg, naleznete v nákupním centru Westfield Chodov a Arkády Pankrác.

V teple a pohodlí

Měkké a hřejivé mikiny a svetry patří k nejoblíbenějším dárkům vůbec. V ANSON’S navíc najdete tolik stylů, od sportovní elegance přes trendy styly světových značek po praktické, hřejivé či elegantní kousky, že jimi potěšíte opravdu všechny kategorie. Trendy mikina s kapucí v ledově modré barvě Lacoste (3799 Kč) či stylová bílá od HUGO (3599 Kč) pro teenagery a mladé muže, elegantní se stojáčkem na zip BOSS (2499 Kč) či praktická Adidas (1799 Kč).

Milovníci propínacích svetrů ocení například ten v přírodních barvách od HUGO (5499 Kč), tmavě modrý elegantní od Pierre Cardin (3799 Kč) nebo naprostý luxus v temné zelené barvě s šálovým límcem od Polo Ralph Lauren (14 999 Kč). Extravagantní look zajistí tradičně Karl Lagerfeld (5499 Kč).

Doplňky pro každého

Pokud si nejste jisti velikostí či střihem oblečení, a přesto chcete dotyčného obdarovat kvalitním módním kouskem, není nic jednoduššího než sáhnout po některém ze stylových doplňků, jako jsou pásky, tašky, batohy, čepice či rukavice. Vedle nesáhnete s elegantním a moderním páskem Tommy Hilfiger (1 399 Kč), batohem HUGO (5 299 Kč), šálou Calvin Klein za 1 699 Kč či MCNEAL (2 799 Kč) anebo slušivou čepicí od TOMMY JEANS (za 799 Kč). A když zima zalézá i za nehty, není lepšího daru, než kvalitních kožených rukavicí TOMMY HILFIGER (2 299 Kč).

Bez ponožek by to nešlo

Jak se říká, to nejlepší na konec. Nedostat pod stromečkem alespoň jedny ponožky, to je téměř jako prožít Vánoce bez bramborového salátu. V ANSON’S to dobře vědí, a proto nabízí opravdu široký výběr vzorů, velikostí i značek. Sáhnout můžete po bavlněných sportovních Tommy Hilfiger, které ANSON’S nabízí v klasické bílé s tmavomodrým monogramem a v reverzní tmavomodré. Obě varianty stojí 419 Kč. Pokud však chcete něco elegantního, ponožky Boss (399 Kč) či HUGO (699 Kč) budou to pravé.

Více informací naleznete zde www.ansons.com/cz/.

Zdroj foto: ANSON’S