WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

Skvělý dárek pro zimomřivce – vyhřívané rukavice

Ne každý den na svahu je jako vymalovaný. Když svítí slunce a hřeje, je i nám, zimomřivcům, na lyžích krásně teplo. Stačí se vždycky zahřát teplým čajem a můžeme na sjezdovce strávit celý den. Potom ale přijdou dny, kdy fouká studený vítr, je zataženo a hustě sněží.

Skvělý dárek pro zimomřivce – vyhřívané rukavice

V takovém počasí se mnohým ven ani nechce. Ale co dělat, když vás takové nevlídno chytne na dovolené a vy si ji chcete užít naplno? Zůstat na chatě nic neřeší, když jste si na hory přijeli zalyžovat. Takže nezbývá než se řádně obléknout a hurá na svah. Jenže po chvíli lyžování jste na kost promrzlí a už vás to vlastně ani nebaví. Není to škoda? Je, obzvlášť když se s tím dá efektivně bojovat.

Skvělý dárek pro zimomřivce – vyhřívané rukavice

Vyzkoušejte vyhřívané rukavice

Není to tak dávno, kdy jsem objevila skvělou vychytávku – vyhřívané rukavice Therm-ic. Je to perfektní vychytávka pro všechny zmrzliny, které rády lyžují. Samotné rukavice parádně izolují díky materiálu Primaloft. Jsou nepromokavé díky kvalitní membráně, ušité z pravé kozí kůže, která rukavicím na dlani dodá pružnost a odolnost. Jsou vybaveny lehkou baterií Li-Ion, která na jedno nabití vydrží hřát až 10 hodin. Vyhřívání je rozprostřeno tak, že dodává teplo na celou ruku, kolem prstů i na hřbet ruky. Fajn je, že se vyrábí v několika velikostech, takže si vyberou ženy i muži. Vyhřívané rukavice využijete nejen na sjezdovky, ale také na běžky, skialp, zimní turistiku, bruslení a další aktivity.

Skvělý dárek pro zimomřivce – vyhřívané rukavice

Bývá vám zima nejen na ruce? Chystáte se do velkých mrazů? Vyzkoušejte také vyhřívanou vestu Therm-ic. Vestu lze připojit na powerbanku, je vybavena Bluetooth modulem, díky kterému lze vyhřívání regulovat chytrým telefonem. Darujte pod stromeček těm největším zmrzlinám teplo v dárkovém balení. Vyhřívané rukavice i vestu ocení nejen ženy. Umožníte jim užívat si oblíbený zimní sport bez omezení.

Zdroj foto: Sidas.cz