WOMENHOUSE.cz

Portál výhradně jen pro ženy…

5 Způsobů jak získat Instagram followers rychle

Algoritmus Instagramu se neustále aktualizuje, proto se ujistěte, že je vaše strategie získávání sledujících na Instagramu aktuální.

5 Způsobů jak získat Instagram followers rychle

Instagram má velmi propracovaný algoritmus, který rozhoduje o tom, které příspěvky se zobrazí kterým uživatelům. Tento algoritmus se také neustále mění a aktualizuje. To, co fungovalo pro získání organických sledujících na Instagramu před rokem, nemusí nutně fungovat tak dobře dnes. Proto byste měli mít přehled o nejnovějších technikách, jak získat více sledujících na Instagramu.

Naštěstí jsme všechnu těžkou práci udělali za vás. Pokud chcete vědět, jak zvětšit účet na Instagramu pro svou malou firmu, měli byste číst dál. Zde je 5 způsobů jak získat instagram followers rychle.

Vytvořte si název Instagramu vhodný pro SEO

Pokud chcete vědět, jak růst na Instagramu, musíte začít u jména, které si pro svůj účet zvolíte. Ujistěte se, že je vhodný pro SEO. To znamená, že byste měli myslet na to, co bude někdo na Instagramu hledat.

Balíčky pro Influencery -> Instagram sledující likesviews nejvyšší kvality pro Váš profil!

Koupit Instagram Followers >>

Koupit Instagram Likes >>

Koupit Instagram Views >>

Bude hledat vaše jméno? To je velmi nepravděpodobné, pokud nejste neuvěřitelně slavní. S největší pravděpodobností budou místo vašeho jména hledat klíčové slovo, například „fitness trenér“. To znamená, že byste měli do svého jména umístit klíčové slovo související s vaší činností. Obvykle je klíčové slovo, které vám pomůže získat nejnovější příznivce, takové, které souvisí s vaší profesí.

Pište popisné titulky příspěvků

Lidé uvidí prvních pár řádků vašich příspěvků, než na ně kliknou a zobrazí si zbytek obsahu. To znamená, že budete chtít napsat něco poutavého, co je bude chtít nějakým způsobem přimět k tomu, aby se do vašich příspěvků zapojili. Nezapomeňte, že se jedná o vaši finanční injekci. Kromě nahrání fotografie, která lidem zabrání v dalším rolování, můžete tímto způsobem navázat s lidmi kontakt.

Jakmile je zaujmete první větou, můžete jim dát najevo, že by měli kliknout na odkaz ve vašem bio. Psaním popisných popisků k příspěvkům můžete získat více sledujících, získat více kontaktů, protože lidé budou chodit na vaše webové stránky, a zvýšit zapojení do vašich příspěvků.

Když přivedete více lidí na své webové stránky, zvýšíte pravděpodobnost, že se přihlásí do vašeho e-mailového seznamu. Kdykoli posíláte e-mail na svůj seznam, můžete do svého e-mailového podpisu zahrnout doplňky ikon Wisestamp, které obsahují ikony a odkazy na vaše účty na sociálních sítích, což pomáhá udržovat vysokou úroveň zapojení. Nezapomeňte, že když je úroveň zapojení vysoká, algoritmus Instagramu vás odmění tím, že váš obsah umístí před více lidí.

Pokud si pamatujete z dřívějška, zmínili jsme se, že Instagram vás rád udržuje v napětí tím, že čas od času mění algoritmus. Nuže, algoritmus odměňuje účet, který dosáhne vyšší úrovně zapojení, tím, že jeho příspěvky umístí do více kanálů Instagramu.

Těšit se můžete také na vyšší umístění u používaných hashtagů a také na prominentní umístění na hlavní obrazovce. Poslední část je důležitá, protože právě tam se navrhované příspěvky zobrazují potenciálně milionům lidí.

Používejte trendové hashtagy

Hashtagů je hodně. Pokud si právě teď vzpomenete na nějaké slovo, pravděpodobně pro něj na Instagramu existuje hashtag. Pokud jste na Instagramu nováčkem, možná si myslíte, že je dobrý nápad umístit na konec popisků fotografií na Instagramu velmi široká a obecná slova jako hashtagy.

Vrátíme-li se k našemu předchozímu příkladu s kadeřníky, pokud použijete hashtag #hairstylist, váš příspěvek se ztratí mezi 31,6 miliony dalších příspěvků pod tímto hashtagem.

To znamená, že pokud doufáte, že lidé na váš příspěvek narazí při hledání na kartě „Nedávné“ pod tímto hashtagem, pravděpodobně vás nikdy nenajdou. Když má hashtag pod sebou miliony příspěvků, objevují se nové příspěvky během několika okamžiků. Váš příspěvek zmizí téměř okamžitě.

Proveďte průzkum hashtagů

Provádění průzkumu hashtagů Vyhledejte hashtagy, které mají méně příspěvků, a použijte je místo nich ve svých příspěvcích. Budete se chtít vyhnout používání takových, které obsahují miliony příspěvků. Malé a středně velké hashtagy jsou skvělými výklenky, které můžete použít. Čím méně je hashtag populární, tím větší je pravděpodobnost, že se zviditelníte.

I u něj by však měl být stanoven určitý limit. Vyhněte se používání hashtagů s méně než 1 000 příspěvky. Ty sice vaše příspěvky pravděpodobně přiblíží k vrcholu příspěvků, které je používají, ale tolik lidí byste neoslovili. V ideálním případě používejte několik hashtagů v rozmezí 100 000 až 1 000 000, několik v rozmezí 10 000 až 100 000 a několik v rozmezí 1 000 až 10 000 příspěvků. Tento dobře zvolený přístup vám pomůže maximalizovat množství expozice, které získáte, což může zvýšit počet vašich lajků a následovníků na Instagramu.

5 Způsobů jak získat Instagram followers rychle

Doporučujeme také sestavit si tabulku, která bude obsahovat všechny hashtagy v těchto třech kategoriích oblíbenosti. To vám pomůže vyhnout se tomu, abyste strávili příliš mnoho času pamatováním si, jaké hashtagy umístit do svých příspěvků. Můžete mít také jednoduše poznámku v telefonu a hashtagy kopírovat přímo do svých příspěvků.

Změňte používané hashtagy

Pokud si vedete dokument se všemi hashtagy, které se týkají vašeho podnikání, můžete je snadno přidávat ke všem svým příspěvkům a získat tak více lajků, sdílení, komentářů a sledujících. Má to však jeden háček. Vyvarujte se používání přesně stejných hashtagů pro každý jednotlivý příspěvek!

Jak jsme již zmínili dříve, Instagram používá velmi chytrý algoritmus. Bude vás považovat za spam, když budete v jednom příspěvku za druhým používat stejné hashtagy. Na to zareaguje snížením organického dosahu vašich příspěvků nebo vás z konkrétních hashtagů vyřadí. Stínový zákaz znamená, že se vaše příspěvky přestanou zobrazovat pod určitými hashtagy. Jakmile dostanete stínový zákaz, může trvat dva nebo více týdnů, než bude zákaz zrušen a vaše příspěvky se budou pod daným hashtagem opět zobrazovat.

Co budete chtít udělat, je měnit hashtagy, které máte. V ideálním případě mějte ve svém dokumentu s hesly, která můžete používat, přibližně 100 hashtagů v rámci parametrů, které jsme zmínili dříve. Když budete hashtagy takto kombinovat, vyhnete se snížení počtu zobrazení a stínovému zákazu.

Spolupracujte s ostatními

Víme, že je to něco, co zabere čas a může být otravné, ale zapojení se do komunikace s ostatními na Instagramu by mělo být součástí vaší strategie, pokud jde o to, jak získat více sledujících na Instagramu.

Budete muset věnovat nějaký čas a energii komentování a lajkování příspěvků ostatních lidí.

Existuje několik zásadních důvodů, proč to dělat. Je to opět kvůli tomu zatracenému algoritmu. Když Instagram uvidí, že se s vámi spojuje více lidí, algoritmus bude uživatelům zobrazovat více vašeho obsahu. Je to proto, že se mu zdá, že úroveň zapojení do vašeho obsahu a komentářů je vyšší.

Další důvod, proč se zapojit do komunity související s tím, o co ve vaší firmě jde, zvyšuje vaši expozici. Když komentujete příspěvky jiných lidí, zvyšujete tím šanci, že ostatní tyto komentáře uvidí a prokliknou se na váš účet. Pokud vaše příspěvky obsahují něco, co je skutečně smysluplné a zajímavé, budete mít vyšší míru prokliků. Vyhněte se tedy jednoslovným komentářům nebo něčemu obecnému, protože to pro vás nebude tak efektivní.

Pokud se chcete stát expertem na to, jak růst na Instagramu, měli byste se těchto pěti strategií nábožně držet. Stále velmi dobře fungují, abyste na Instagramu získali více sledujících a byly přínosem pro vaše malé podnikání.

Generování organických sledujících z vašich e-mailů

Vědět, jak získat více sledujících na Instagramu, je jen jednou ze součástí úspěšné marketingové strategie. Jakmile přimějete lidi, aby se proklikli na vaše webové stránky, můžete začít sbírat jejich e-mailové adresy pro váš mailing list. Koneckonců Instagram není platforma, kterou byste měli pod kontrolou. Každým dnem můžete dostat stínový zákaz nebo rovnou zákaz. Nad mnoha aspekty marketingových příležitostí na Instagramu nemáte kontrolu. Váš e-mailový seznam je něco, co máte plně pod kontrolou.

Ke každému odeslanému e-mailu můžete připojit profesionální e-mailové podpisy, které obsahují i klikací ikony pro vaše účty na sociálních sítích. Wisestamp má vysoce poutavé podpisy, které prokazatelně zvyšují angažovanost přidáním hypertextových odkazů na účty sociálních médií. Tyto doplňky s ikonami vám pomohou, pokud chcete vědět, jak pěstovat účet na Instagramu.

Ať už používáte e-mailového klienta, jako je Gmail, Outlook nebo něco jiného, budete moci tyto dynamické podpisy začlenit do každého e-mailu, který rozesíláte svému seznamu adresátů.

Závěr

Algoritmus Instagramu se neustále mění. Proto se musíte ujistit, že vaše strategie, jak pěstovat účet na Instagramu, je aktuální. Doporučujeme každých několik měsíců zkontrolovat online, zda metody a strategie, které používáte, stále fungují. Vždy chcete zůstat na špici toho, co funguje, abyste stále získávali větší publikum na Instagramu. Koneckonců je to jeden z nejlepších marketingových nástrojů, které máte dnes jako malá firma k dispozici.

Nyní, když víte, jak zvýšit počet sledujících na Instagramu, můžete tyto vítězné strategie začít ihned uplatňovat.

Používejte svůj účet na Instagramu k propagaci svých webových stránek a používejte své webové stránky k propagaci svého účtu na Instagramu. Nyní víte, jak zvýšit počet sledujících na Instagramu a také jak získat více potenciálních zákazníků pro produkty a služby, které nabízíte. Užijte si nový úspěch díky těmto 5 nejlepším způsobům, jak růst na Instagramu!

Zdroj foto: Kupfollowers.cz